Колко ви е месечния бюджет?

Не съм забелязал да са ни добавили някакъв VAT, но ние сме фирма която се занимава с маркетинг :) Относно колко харчим, ами като всяка фирма си имаме и доста приличен бюджет и за тази деиност :roll:

П.С. Не е важно какъв ти е бюджета, а ROI да ти положително. Така всеки месец бюджета ти ще нараства :) Въпроса е да продължаваш да влагаш новите средста ефикасно :)
 
А незнаех че сте фирма. Еми да, въпроса е да имаш възвръщаемост но пък ако не продаваш собстени продукти и взимаш малко комисионни вероятноста да спечелиш е малка. Затова и не ми стиска все още да пробвам.
Но пък сайтове като bizrate, nextag, amazon i t.n харчат луди пари за PPC и са пак афилиате така, че явно има файда.
А вие собствени продукти/афилиате програми ли рекламирате или стартирате кампании за клиенти?
 
Винаги можеш да пробваш с малка сума например $25 и да започнеш с минимален бид не е нужно да си 1 място за да правиш продажби. Само че наистина е хубаво да попрочетеш по темата или да ни питаш :)

Иначе не работим с клиенти. Но консултираме безплатно даунлайна си :wink:

Засега рекламираме основно тези affiliate programs

п.с Ако имаш саитове с US посетители можеш да пробваш DirectROI като източник на допълнителен доход :)
 
Да наясно сам със позициите. Задните позиции пращат по малко посетители но те вече са прочели другите и идват при теб да купят :)

Иначе защо този нетуорк да е за допълнителен доход? Не става ли за основен монетайзинг модел за сайт? Аз не сам пробвал де само питам.
 

Горе