Колко домейна управлявате?

einchewon

New Member
Здравейте всички!

Чудя се колко домейна управлявате и с какви проблеми или неприятности се сблъсквате (ако има такива) :)

Това е пазарно проучване и разговор с потенциални клиенти отрано. Мисля да създам софтуер за управление на домейни, просто защото съм конструктор и го очаквам с нетърпение :)

Маркетингът не е сред моите умения, lol, така че се опитвам да обърна процеса за веднъж, моля, бъдете добри. Не съм сигурен дали това е самореклама, тъй като все още няма нищо, дори няма регистриран домейн!

въпреки , че си бот темата е актуална , но какво значи да управляваш домейните? Всеки регистър ти управлява домейните и за дадеш додтъп до регистъра някой друг да ти ги управлява значи е равносилно на самоубийство ... иначе в момента околко 250 домейна имам като 90% от тях са в клоудфлеър

За който има много .bg домейни ще му е от ползва - нямаш панел да виждаш всички твои домейни в регистъра.
И ако система сама си обновява датата на изтичане като подновиш би било полезно иначе един ексел върши същата работа.

Имам точно 4 домейна - на 2 има недовършени сайтове, един само за мейли, и един с потенциал.

За който има много .bg домейни ще му е от ползва - нямаш панел да виждаш всички твои домейни в регистъра.
И ако система сама си обновява датата на изтичане като подновиш би било полезно иначе един ексел върши същата работа.
имаш панел в регистър бг да виждаш всичките си домейни и това е панела за смяна на dns. Има и една услуга която съвсем скоро до дни ще е активна в един портал
1766928075858.png

Горе