Колко пари да давам за контент?

toretic

Member
Значи хора имам сайт за телефони... искам да намеря някой да качва срещу заплащане... чудя се колко пари да му дам за качи... 10 000 картинки...
Качването е сравнително лесно... около 10/15 секунди отнема качването на една картинка с въвеждането на име и категория?
Общо картинките са около ~200мб. В момента са ми в главата 100 лв... малко ли са? Много ли са?

п.п.
Не си търся кой да качва моля не ми пишете на ЛС и на скайп относно този въпрос. Въпроса ми е колко пари да платя на човека които ще качи този контент?
 
Последно редактирано:
кво да ти кажа тва са си 42 часа качване - повече от една работна седмица - за всички картинки е нормално да преложиш цена над 300 лева при всяко положение
 
Е къде го хвърлихте човека 300 лв - 500 лв за една работна седмица, я отидете и вижте една квалифицирана медицинска сестра с висше образование на пълен работен ден колко пари взема на месец ( не говоря за софия защото тази работа качването на картинки може да се свърши от всяко една градче, от всяко едно селце що има нет ) 100 лв за подобна дейност която не изисква кой знае какви умения ( да не кажа никакви защото гледам има хора не знаят какво е мишка ) си е добра оферта според мен.
 
eми като е добра оферта земи ти му ги напраи за 100 лева една седмица да се откинеш
 
eми като е добра оферта земи ти му ги напраи за 100 лева една седмица да се откинеш

Я пусни оферта в гет пейд форума да видиш колко момченца/момиченца на по 13-14-15 години ще се навият. Те надали ще свършат работата по зле от мен или от теб. Точно това ми беше идеята, че за подобно нещо няма нужда от каквито и да е знания, изцяло механична дейност е, която може да се свърши от всеки, дори да хванеш един клошар ще ти е нужно един два часа да му обясниш какво да прави и ще го направи, и то не по зле от мен или теб, че дори може и по-малко да вземе ;)
 
Аз бих дал 300 лева за 2 седмици работа примерно ;) нито повече нито по малко ;), все пак ако искаш по бързо трябва да се оръсиш повече ;)
 
п.п.
Не си търся кой да качва моля не ми пишете на ЛС и на скайп относно този въпрос. Въпроса ми е колко пари да платя на човека които ще качи този контент?
но последните двама недочели слепци си знаят тяхното...:mad:
 
зависи от човека...
аз не бих се съгласил за под 400лв, все пак това са 10к картинки, но и не си дал повече информация де...
може и да намериш някой идиот да ти ги направи за 100лв че дори и по-малко.
ако си намерил някой от ония дето кликат по букс.то ще умре от кеф на 100-150 лв :d
 
Без да искам натиснах бутона за изпращане... и 20 секунди след като бях пуснал темата вече беше променена ;).
п.п.
не харесвам изобщо идеята за лс и не ги пращам, нито получавам.
тъй, че или в темата или нищо.
 

Горе