Колко пари могат да се изкарат на месец само от онлайн дейности ?

От: От: Колко пари могат да се изкарат на месец само от онлайн дейности ?

Естествено, че се изкарват пари, не съм твърдял обратното.

Но според теб ако например Apple имат нов продукт, ще си пуснат реклама чрез AdSence или ще изберат точно определение места на които да рекламират?

Ние ако имаме нов продукт, ще се свържем с интернет медия агенция, която да ни предложи медиен план в определени сайтове, където да се рекламираме според таргет групата, а не AdSence т.е. ако твоят сайт е един от тези добри сайтове, ще спечелиш, иначе чакай AdSence ...

Не отричам AdSence, но се стремя към другия начин за печелене на пари, който е и много по-труден естествено :)
 
От: Колко пари могат да се изкарат на месец само от онлайн дейности ?

Те от Apple посмъртно няма да пуснат реклама в AdSense поради ред други причини. :) Предполагам, че искаш просто да ми дадеш пример с голяма компания. Току що написах iphone 5 price и на първа позиция излиза реклама от aliexpress. Следователно и големите компании рекламират там. Има още безброй примери, които мога да ти дам. Естествено не отричам нищо от казаното от теб. Напротив, дори съм съгласен. Варианта към, който ти се стремиш е много по-добър, най-малкото защото си независим. Няма да се притесняваш дали един ден от Google няма да видят нещо, което не им харесват и няма да ти изключат сайта от мрежата. Но е много по-трудно...както ти сам каза - "ако имаме нов продукт, ще се свържем с интернет медия агенция". :)
 

Горе