Колко пъти сте се влюбвали наистина

Колко пъти сте се влюбвали истински

• николко

Votes: 3 9.1%
  • няколко

Votes: 3 9.1%
  • 1-2

Votes: 15 45.5%
  • 3-5

Votes: 7 21.2%
  • 8-12

Votes: 1 3.0%
  • изгубих им броя

Votes: 4 12.1%

• Общо гласове
    33

meriditt

Active Member
Търся си жена, да не пие, да не пуши и да, да не носи маска и да НЕ Е ВАКСИНИРАНА !! :D
Не пия, не пуша, не нося маска и не съм ваксинирана. :)))) Ти обаче дали отговаряш на критериите ми?!... :)))

contra

Well-Known Member
Не пия, не пуша, не нося маска и не съм ваксинирана. :)))) Ти обаче дали отговаряш на критериите ми?!... :)))
Нито критериите си казваш, нито цената (на 100 думи) си си написала... Дотука може да приемем че следва да е решителен и авантюристично настроен.

meriditt

Active Member
Нито критериите си казваш, нито цената (на 100 думи) си си написала... Дотука може да приемем че следва да е решителен и авантюристично настроен
Хаха, просто влязох в тона на майтапа на човека. Много лесно се връзвате, момчета :)))

Последно редактирано:

meriditt

Active Member
Ама какъв майтап - лирическият герой на темата чезне по някой съфорумец...
Няма страшно. Ще намери това, което търси момчето. Между другото ти благодаря за коментара, подсети ме да махна подписа, че отдавна не бях влизала тук и вече не е актуален. :)))

meriditt

Active Member

meriditt

Active Member
Влюбен съм и съм изтрещял. Това рекох.
Ааа това ли било. :)))) Поздравления! Готини емоции :)

slavchev

Well-Known Member

meriditt

Active Member
Нямам формула, разбъркаха ми се всички, не съм го изпитвал от 20 години, не го искам.
Е да, определено вади от зоната на комфорта... Някъде бяха написали, че любовта официално е призната за болест :)

Горе