Колко ще ни стува

oxily

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Горе долу колко ще ни струва изработката на сайт като teniski .bg или portokal .bg

Благодаря ви...
 
От: Колко ще ни стува

гугъл.бг/search="цени изработка уеб сайт"

Не ми се пита на гоогле. Нали тука webmaster forum. Питам направо на хора който изработят сайтове. Мислия че точно място кадето трябва да търсия човек който може да изработи такъв сайт.

Ако имаш някаква оферта заповядай.

Пак благодаря ти...
 
От: От: Колко ще ни стува

Зависи много с какви хора ще го правиш. Ако е при фирма, която знае какво прави, си приготви минимум 4 000 и няма да стане за по-малко от 3 месеца. Ако събереш екип от фрийлансер-и можеш да минеш и с около 2000-2500, но трябва да си много внимателен и да ги следиш постоянно, защото имат кофтия навик да почнат да правят каквото си искат и да променят самоволно заданието. Проблемния момент тук е скрипта за моделиране на надписите и картинките върху тениската. Трябва ти един добър флашер и един свестен кодер да пипне джава-скриптовете.
Иначе аз лично в моята фирма бих изискал бюджет от клиент от 4500-5000, за да стане всичко добре, а и да се предложи нещо различно, за да има смисъл проекта.
Дано съм ти бил полезен.

Благодаря ви за отговор.
 
От: Колко ще ни стува

е тука в "webmasters" форума може и да минеш с 300 лв
тъй че не спирай да питаш, иначе и моите оферти са в Гугъл.


IGC, кви фирми кви 5 бона, човека казва, че не му се пита Гугъл
 
това за къстъм цмс ок но ако се ползва нещо гототво е нереална такава цена преди една година имаше случаи на една фирма беше "изработила" онлайн шоп с оскомерс, безплатен темплеит, и качила 30 продукта с два реда описание за 2000 лева (за 4 часа работа според мен са го пребали няма сео няма нищо)

иначе какво бих посъветвал намери чужд аналог на сайта които искаш и жертваи някакви долари ($30 за скрипт ланс) да пуснеш фичъред проект в гета фрилансър скрипт ланс и тнт и гледаи офертите... Аз обикновено си избирам някои с по висока цена които има добри ревюта и е правил нещо подобно преди ...
 

Горе