copypaster
Active Member
Става на въпрос за около 15 статии на уеко техническа тематика. Търси се естествено уникалност, оригиналност и тн неща дето ми е трудно да избера кой да ги пише в предвид че не ви познавам идеално. За това ще бъде като конкурс за който иска разбира се 
Условията са гадни
Който желае да ми пише на ЛС да му дам тестова задача - министатия по темата. Накрая избирам кой стил най-много ще ми върши работа - обявявам (за сеиржиите) кой пичели - и той си пише въпростните статии :twisted:
И още по-гадното - плащам или накрая или статия по статия (разделено там сумата на статиите), или нещо посредата
Това щото съм изчел цифра галимации тук и се опасявам ако платя предварително, че ще ме заебат
Освен това ако е статия по статия ще мога да изисквам някакви корекции за следващите ако видя че нещо не е как трябва
Гадно е, ама са си 100лв, аз ако пишех на нещо по-различно от тролски език (тва за валдес специално) щех веднага да се възползвам

Условията са гадни

И още по-гадното - плащам или накрая или статия по статия (разделено там сумата на статиите), или нещо посредата

Гадно е, ама са си 100лв, аз ако пишех на нещо по-различно от тролски език (тва за валдес специално) щех веднага да се възползвам