Конкурс за банер, хедър и лого за 168.bg

mantaman

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
26   0   0
Този конкурс ще е с малко по различни условия от предишните за да не стават цигании като последният път :)

Конкурса е за изработването на анимиран или статичен банер 468х60 (в последствие може да поръчам и други размери), хедър и лого за сайта 168.bg (логото е и линк - трябва да бъде на мястото на надписа www.168.bg върху хедъра така че предвидете празно място за него на новият хедър)
Проектите ги пускайте в темата, а цената която искате за всяко нещо по отделно ми изпращайте на ЛС
Предложения за конкурса може да давате до вторник вечер 20ч.
Победителят ще определя аз напълно субективно според това какво ми харесва и каква е предложената цена.
А за да има все пак състезателен характер конкурса ще има награда на публиката.За целта в сряда ще направя нова тема в която да се гласува. Наградата ще е материална (10 енергоспестяващи крушки с безплатна доставка за БГ)

Умишлено не давам напътствия за да може спокойно да вихрите фантазията си
Ако съм пропуснал нещо питайте тук или на ЛС

От: Конкурс за банер, хедър и лого за 168.bg

Пост в грешна тема

Последно редактирано:

Ама шефе не си много прав,
как да седне човек да ти прави банер като няма лого? С хедъра същата ситуация ;) според логото ще се създадат другите две а не обратно :)
Както и да е. А може ли да участваме само по някоя точка, че лого и банер и хедър малко множко ще дойде като копане :)

Конкурса е и за лого - щом така ще ти е по лесно първо правиш проект на лого и после останалите неща
Кой както прецени за това да участва за това съм казал цените за всяко по отделно на ЛС

Ама не си много прав ;) ко праим ако поискам 1500 лв. и вземе че спечели моето лого.

168bg.jpg

Има два начина да спечели твоето лого
Първият е да го избера аз и да ти го платя ако толкова много ми е харесало та съм преценил че заслужава 1500лв и да ти ги платя
И вторият начин да спечели е да го изберат колегите тогава получаваш наградата на публиката

Мда, явно аз не съм бил прав, не прочетох добре условията :) извинявам се. Май е време да приключваме за днес :)

Нарочно този път не го направих с твърда парична нагарада за да няма изказвания от рода - вие луди ли сте за толкова пари аз и компа не барам и тн.
А поощрителната награда за публиката е просто да има все пак някакъв стимул освен признанието на гилдията

ПП
Това първото което си направил ми харесва но мисля че няма да се впише в цветовата схема на сайта

премахнато поради липса на интерес ...

Последно редактирано:

И аз ще се включа, но в неделя или понеделник :) И един въпрос, задължително ли е да се съобразяваме със цветовата схема на сайта? Питам, за да знам просто какви цветове да използвам :)

ами :) без и аз да се натрапвам, но и аз съм за смяна на цветовете :)

168bg-2.jpg

На мен цветовата схема си ми харесва - ама сигурно заради това не съм станал дизайнер :)
По принцип цветът на този тъмплейт се сменят много лесно така че ако някой смята че неговата работа ще се вижда по добре на друг цвят на сайта да ми го пусне на ЛС и ще го сменя за проба

Не става дума за цветове. То целият дизайн е ужасен.
Замисли се над това, защото потребителя вижда дизайна.

Да верно е но както казах на мен си ми харесва, а потребителя ако реши че няма да използва прадлаганите услуги само защото не му харесва дизайна си е негова работа, аз ако трябва и за това да не спя че на някой не му харесвало дизайна до сега да съм на преспивателни

Не е кой знае какво, но може да послужи на основа ;)

Прикачени файлове

• 168.jpg
    168.jpg
    94.3 KB · Преглеждания: 32

Какво се случи тук? Някой спечели ли?

В конкурса имаше още едно предложение плюс твоето (на Варлов) Поради това че той е изтрил неговото вчера не пуснах тема за гласуване между двете, сега ще помоля Варлов и на ЛС ако жела да го върне, ако не го върне до утре до 12ч. ти си победител, ако го предостави за гласуване утре ще пусна тема която ще е валидна до неделя вечер.
Незнам защо Варлов изтри предложението си и е оставил текст "поради липса на интерес" след като в условието на конкурса е записано ценовите предложения да се изпращат на ЛС до момента такова не съм получил от никой от двамата, ако някой от тях желае може да ми изпрати такова на ЛС за да има какво конкретно да коментираме.

Аз съжалявам за неясното изразяване от моя страна, въпреки че не исках да е много явно за да няма нелоялна конкуренция или отказване на други поради факта, че логото, стига да ти харесва е подарък за каузата. Затова бях цитирал сайта ти.
За хедър и един банер ще ти взема 75 лева. Всеки следващ банер е по 20 лева.
Може да приемеш логото и друг да ти ги направи ... не те обвързва с нищо ако одобриш моето лого. Ще ти пратя векторен файл за да си го ползваш.
Ето го пак:
168.jpg

Все още мисля че ти трябва дизайн а не хедър, но сайта е твой - ти поръчваш "музиката" ...
Успех!

Ето новата тема за гласуване
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=19687&p=181860#post181860
Тази може да я заключат модераторите

ПП
Благодаря на Варлов за подаръка и подкрепата на каузата

Горе