Конкурс - покажете на света вашата разходка или почивка.

CHILIEV

Member
Здравейте. Искам да ви запозная с изключително мащабен проект, имащ нужда от малко помощ:)

Кратко резюме на проекта
Скоро ще бъде открит официално нов мащабен портал събиращ в себе си
- лични пътеписи, интересни места за посещение, оферти за почивки и екскурзии, полезна информация - пътуване и транспорт, магазин с туристически стоки и така нататък.

Всичко събрано на едно място - разгледайте красиви места, прочетете отзиви за тях, планувайте перфектната почивка за вас и вашето семейство. Изберете място за вашата почивка или разходка, вижте забележителностите около него, проверете най-удобния транспорт до там, сравнете с други оферти за почивка.

Организираме конкурс за най-добър пътепис, фоторазходка или друг подобен материал.
Вашите материали ще бъдат поетапно публикувани на сайта, като паралелно с това ще текът довършителните работи по него. Планува се официалното му откриване да бъде около края на лятото, като събитието ще съвпадне с излъчването на победителя и награждаването му.

Как да участвате в конкурса?
Вашите прекрасни разходки, посетени интересни места, кратки или дълги екскурзии, лични впечатление и т.н. можете да изпращате на [email protected] или като ЛС отново до мен.
На този мейл можете да изпращате и бележки за красотите на България - пещери, скални образувания, руини, манастири и т.н. Материалите трябва да са лично ваши - снимка/и , кратко (или дълго) описание за дадения обект

Освен награда за най-добър туристически материал ще бъде връчена и такава за най-голям принос към сайта - най-много полезни и разнообразни изпратени материали. Моля във връзка с това да оставяте мейл и телефон за обратна връзка. Под всеки материал ще бъде изписано и вашето име, като в последствие ще бъде направена и система за рейтинг на материалите.

Нека покажем невероятната красота на нашата родна България, прекрасните й кътчета и неповторимата природа. Помогнете ни и участвайте в нашият конкурс.
 
От: Конкурс - покажете на света вашата разходка или почивка.

Звучи ми, поне на мен, като нещо много интересно. Дано да се получи.


Аз, обаче, като човек, който нон-стоп участва в разни конкурси, бих искала да знам няколко неща:
Кой е сайтът?
Какъв е срокът?
Каква всъщност е наградата?
Защо се казва изрично, че довършителните работи ще текат?
 
От: Конкурс - покажете на света вашата разходка или почивка.

Здравей. Веднага ще ти отговоря :)

- Сайтът все още е тайна. Официалното му откриване ще е през август. Засега се отстраняват грешки, създават се правила, доподрежда се, но като цяло 80% от бачкането е свършено.
- Срокът - чрез официалното откриване ще бъде излъчен и победител. Предвиждаме подобни конкурси и след това. За тях ще има съвсем точен и ясен регламент, оценяване от потребителите, срокове и всичко нужно за един прозрачен конкурс.
- Наградата... все още не мога да издам напълно и точно, но имаме предвид някакъв луксозен комплект от този тип:
1916mirage..jpg

- С последното имах предвид, че ще се публикуват поетапно изпратените материали. До откриването на сайта всичко ще бъде публикувано и победителя ще бъде избран от създателите на сайта, като това ще бъде единствения такъв случай както споменах.

Искам да създадем такъв богат портал в който влизаш и можеш да се наслаждаваш на красотите на нашата България с дни - разглеждаш, планираш, сравняваш как да пътуваш, от къде да минеш, какво още да видиш - всичко на едно място... някаква идеална цел, дано имаме възможност да я направим точно такава.
 

Горе