Конспирация с високите сметки?

От: Конспирация с високите сметки?

Със сигурност е конспирация - нарочно вдигат сметките на герберастите та да се откажат от правата вяра - Вдигат им цената на водата за да не си мият сутрин очите щото току виж прогледнали.

Гледам сега пишеш 20 кубика 40лв това е по 2лв на кубик - нещо ми се вижда доста дебела тази цена - Не ми се вярва да са я вдигнали толкова - но пък знае ли човек когато Софийска вода стана частна договорът беше цената на водата да е около 50ст и да нямат право да я увеличават след което до колкото си спомням твоят Картоф като столичен кмет с таен анекс са го променили та нищо чудно вече и да е 2 кинта.

Това обаче не трябва да те притеснява приеми го че все едно си плащаш членски внос щото те гробарчетата за да направят анекс не са го направили за сините им очи и паричките са си отишли при картофа - Тоест един вид плащаш членски внос на разсрочено плащане - Жалко само за тия дето не са му фенове че и те плащат.
 
От: От: Конспирация с високите сметки?

Гледам сега пишеш 20 кубика 40лв това е по 2лв на кубик - нещо ми се вижда доста дебела тази цена - Не ми се вярва да са я вдигнали толкова

Първия път го смятах толкова на око, после гледах и на сайта им - 1.70лв на кубик - със всичките му там глупости.

Иначе мене, за разлика от крадливите бесепари, не ме притеснява да си плащам сметките и данъците. Притеснява ме когато тия пари потъват в дълбоките ви джобчета.
Дори Бойко да ги крадеше, пак нямаше да ме е толкова яд, щото е пич и поне прави нещо - ама като ги крадат миризливите бесепари и турци... е затова се ядосвам :)
 
От: Конспирация с високите сметки?

Значи не трябва да те е яд - Щото точно заради Боко в София се плаща ТРИ пъти по висока цена от колкото е било заложено в договора при концесията.

Тези работи ти е ясно че без пари не стават - Така че сега вместо да мрънкаш по форума ходи си плати членският внос - И ако наистина си фен на ГРОБ пусни мивката в кухнята да тече постоянно всяка капчица вода е твоята малка лепта към идеята на ГРОБ.
 
От: Конспирация с високите сметки?

Манта, би ли спрял да се*еш в темата? Всички знаем, че си крадлив бесепаро-пръмовист, който изхвръкна от политиката заради ГЕРБ и сега пикае газ, че вече неможе да краде :)

Разбирам поне да го играеше обикновен гражданин, недоволен от управлението... ама при положение, че тука всички те знаем... :)
 

Горе