Търся: Консултация за продажба на домейн

• Автор Автор mid
  • Начална дата Начална дата

mid

Active Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
Здравейте,

Имам домейни които искам да продам понеже вече не ги ползвам.
Поразучих в интернет д/г кои са местата за продажба, но като цяло предпочитам да платя на опитен специалист в областта ако има някой склонен да съдейства срещу платена консултация и бих искал да е някой колега от форума.

Ако има някой който има опита, възможността и желанието да съдейства нека ми пише на лично.

Благодаря за отделеното време.

Пишете на office at w-seo.com - предлага се услугата "оценка на домейн"
вече има доста по-модерни , сигурни и актуални методи за оценка а домейн ... https://dax.bg , но той не пита каква е оценката , а къде да продаде домейните си. Най голямата платформа за продажба на домейни е Https://sedo.com

Когато пичът пише, шансът да продаде проекта си и той да остане в България клони към 90 %, ако знае колко му струва домейнът, и тук да го пусне за продажба, пак е добре

Когато пичът пише, шансът да продаде проекта си и той да остане в България клони към 90 %, ако знае колко му струва домейнът, и тук да го пусне за продажба, пак е добре
а ти ако беше погледнал dax.bg щеше да ти стане ясно, че това е българска платформа и оценката е въз основа не само на технически задания , а и на бизнес нюх

Пускай тук за оценка.. но като картинка, че да не се индексира. До ден, два ще разбереш дали има смисъл да се занимаваш... :D

• Like
Реакции: mid
В крайна сметка след оценката домейна ще струва толкова колкото ти предложи купувача и толкова колкото някой е склонен да плати, какво ще искаш и ще получиш не зависи от оценката, както и пазара дали е бг или навън

а ти ако беше погледнал dax.bg щеше да ти стане ясно, че това е българска платформа и оценката е въз основа не само на технически задания , а и на бизнес нюх
Много усилено промотирате тука този ресурс . Проверих сега един от домейните ми. Давате оценка 2600 евро. Имате ли готовност да го купите за 1300 евро ?

Много усилено промотирате тука този ресурс . Проверих сега един от домейните ми. Давате оценка 2600 евро. Имате ли готовност да го купите за 1300 евро ?
все още не си разбрал за какво е създаден dax.bg .... ние правиме оценки и въз основа на тези оценки pda.bg заложни къщи за дигитални активи преценяват дали биха приели домейна/сайта като залог. Обикновенно заложната сума е между 20 и 30% от стойността по сертификат. Ние не изкупуваме домейни ... имаме над 500 домейна наша собственост и развиваме няколко екосистеми от сайтове-платформи. Видях в логовете , че става дума за

cybersport.bg​

Пусни го на продажба или изгради сайт с домейна и оценката ще се вдигне много . Така може да вземеш добри пари. Освен за заложните къщи платформата dax.bg я ползват всевъзможни девелопери, разработчици , собственици на онлайн магазини за да видят дали сайтовете са им сигурни защото показват основните грешки в платформите. За последната седмица са направени 24 000 теста на сайтове.

В крайна сметка 20-30% не е малко като цена при целия ни умрял пазар на сайтове и домейни

В крайна сметка 20-30% не е малко като цена при целия ни умрял пазар на сайтове и домейни
ти само ако знаеш колко хора имат направени сайтове и са ги оставили на самотек и това им е възможност да вземат пари срещу тях. Факт е , че адски много хора си тестват сайтовете , а като ги погледнеш са нищо и никакви , но имат високи оценки.

аз тествах новите си неща и ги докарах до злато макар и да има какво още да са оправя, но ще го оставя на бъдещите собственици тъй като при мен е главно домейн + проект

все още не си разбрал за какво е създаден dax.bg .... ние правиме оценки и въз основа на тези оценки pda.bg заложни къщи за дигитални активи преценяват дали биха приели домейна/сайта като залог. Обикновенно заложната сума е между 20 и 30% от стойността по сертификат. Ние не изкупуваме домейни ... имаме над 500 домейна наша собственост и развиваме няколко екосистеми от сайтове-платформи. Видях в логовете , че става дума за

cybersport.bg​

Пусни го на продажба или изгради сайт с домейна и оценката ще се вдигне много . Така може да вземеш добри пари. Освен за заложните къщи платформата dax.bg я ползват всевъзможни девелопери, разработчици , собственици на онлайн магазини за да видят дали сайтовете са им сигурни защото показват основните грешки в платформите. За последната седмица са направени 24 000 теста на сайтове.
Благодаря сърдечно за съвети, които не търсих. Публикуване на домейна доста етично. Респект. Все едно името променя нещо. )) Детска логика и постъпка. Но браво. Можете да боравете с логове.

Идята на коментара ми беше, че ако вие не приемате тази оценка за нещо сериозно даже на 50%, то някакви митични заложни къщи едва ли ще я приемат. А изгради, докажи, получи бадж от третия ви проект сигурно някъде нещо плати ... А в публикациите обяснявате на всички колко са глупави и не се съобразяват с оценката ви. Парадокс.
Успех.
Не желая да водя никаква комуникация по този въпрос повече. Може смело да ме запишите в "неразбиращ" и "недостоен да оцени вашия велик продукт", навеждам главата, признавам и отстъпвам.

аз тествах новите си неща и ги докарах до злато макар и да има какво още да са оправя, но ще го оставя на бъдещите собственици тъй като при мен е главно домейн + проект
да виждам, че тестваш и поправяш както и човека с CyberSport.bg първоначалната оценка е била 55 dax след поправка по някой от изредените проблеми е вдигнал на 60 dax. Може да постигне оценката на Dax.BG от 91 dax и да получи диамант WebTrust . От снощи вдигнахме чековете с още 10 блока. Сега проверките са 51 , с включени шотове , но трябва да се логне с gmail акаунт за да се включи и тази проверка.

Благодаря сърдечно за съвети, които не търсих. Публикуване на домейна доста етично. Респект. Все едно името променя нещо. )) Детска логика и постъпка. Но браво. Можете да боравете с логове.

Идята на коментара ми беше, че ако вие не приемате тази оценка за нещо сериозно даже на 50%, то някакви митични заложни къщи едва ли ще я приемат. А изгради, докажи, получи бадж от третия ви проект сигурно някъде нещо плати ... А в публикациите обяснявате на всички колко са глупави и не се съобразяват с оценката ви. Парадокс.
Успех.
Не желая да водя никаква комуникация по този въпрос повече. Може смело да ме запишите в "неразбиращ" и "недостоен да оцени вашия велик продукт", навеждам главата, признавам и отстъпвам.
Сергейчо.... виж сега... БГ домейните имат официално обществено достъпна информация. Ако искаше да е тайна , да не си беше регистрирал домейна с BG . Много ама много глупав пост си написал.... и какво значи МИТИЧНИ заложни къщи? Това са нормални заложни къщи като София Комерс и още 18 вериги. Ние сме хората които сме ги организирали от физически да преминават постепенно към дигитални залози. Малко мозък се иска да помислиш върху всичко което ти пиша. Колкото до третия проект и да си платиш ако сайта ти не получи нужната оценка нямаш икакъв шанс да получиш такъв бадж. Изобщо не става дума за плащане.

Пускай тук за оценка.. но като картинка, че да не се индексира. До ден, два ще разбереш дали има смисъл да се занимаваш... :D
Супер идея. Сега ще направя няколко скрийна и ще ги пусна тук.

Идея на FalcoSoft обаче е добра, да накова някакви сайтове и да видя така дали ще е по-добре.
Един колега от DP форумите ми предложи флипа, даже се видях с единия техен регионален мениждър, човека от Чехия и като се видяхме лафихме то се оказа че имал хостинг фирма и т.н. Но от тогава понеже съм си типичен мързелив програмист нищо не направих :D

Имам и един iniwp.com - то даже там има сайт

Прикачени файлове

• 8.jpg
    8.jpg
    20.6 KB · Преглеждания: 3
  • 7.jpg
    7.jpg
    10.1 KB · Преглеждания: 3
  • 6.jpg
    6.jpg
    18.5 KB · Преглеждания: 4
  • 5.jpg
    5.jpg
    14.9 KB · Преглеждания: 2
  • 4.jpg
    4.jpg
    26.7 KB · Преглеждания: 1
  • 1.jpg
    1.jpg
    10.4 KB · Преглеждания: 3
  • 2.jpg
    2.jpg
    10.9 KB · Преглеждания: 4
  • 3.jpg
    3.jpg
    26.6 KB · Преглеждания: 3
Супер идея. Сега ще направя няколко скрийна и ще ги пусна тук.

Идея на FalcoSoft обаче е добра, да накова някакви сайтове и да видя така дали ще е по-добре.
Един колега от DP форумите ми предложи флипа, даже се видях с единия техен регионален мениждър, човека от Чехия и като се видяхме лафихме то се оказа че имал хостинг фирма и т.н. Но от тогава понеже съм си типичен мързелив програмист нищо не направих :D

Имам и един iniwp.com - то даже там има сайт
nkauto2019 твой ли е?

Горе