Продава се: Контакти

Ив5

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте , продавам контакти за най-добрите фабрики и търговци в Китай. Стоките са с качество 1:1 и цените за Бг пазара са достъпни. Има мъжки,дамски и детски стоки. За допълнителна информация моля пише ми.
 
Супер оферта. Ако са и в табличен вид кой колко е добър, ще е супер. Аз лично не ме вълнува, но е добър актив, това което имаш. Лично ли си ги набрал, чрез проучване и звънене? Или е просто копи-пейст от нета. ;)
 
:) работя с тях. Имам постоянна работа и не мога да се справя и с това. От 80% са лично проверени :) така или иначе ще задържа част от тях разбира се. Има ли подобни неща онлайн ? А аз дадох една торба пари да ми ги продадат. Дано да се бъркате :)))
 
Реално имам голям брой контакти. Докато не ги бях закупила нямах идея как хората го правят. Признавам .... вече над година и съм доволна от резултата ,но онлайн с тези неща си трябва и време според мен.
 
Има обикаляне, скрейпване, копване, пастване. Тези, които си правят проверки на листите и дори имат някакъв опит с контактите от там е супер добре. Всичко друго е малко откриване на дървото. А такова има, ако не са тествани. ;)
 

Горе