Здравейте , продавам контакти за най-добрите фабрики и търговци в Китай. Стоките са с качество 1:1 и цените за Бг пазара са достъпни. Има мъжки,дамски и детски стоки. За допълнителна информация моля пише ми.
Супер оферта. Ако са и в табличен вид кой колко е добър, ще е супер. Аз лично не ме вълнува, но е добър актив, това което имаш. Лично ли си ги набрал, чрез проучване и звънене? Или е просто копи-пейст от нета.
работя с тях. Имам постоянна работа и не мога да се справя и с това. От 80% са лично проверени така или иначе ще задържа част от тях разбира се. Има ли подобни неща онлайн ? А аз дадох една торба пари да ми ги продадат. Дано да се бъркате ))
Реално имам голям брой контакти. Докато не ги бях закупила нямах идея как хората го правят. Признавам .... вече над година и съм доволна от резултата ,но онлайн с тези неща си трябва и време според мен.
Има обикаляне, скрейпване, копване, пастване. Тези, които си правят проверки на листите и дори имат някакъв опит с контактите от там е супер добре. Всичко друго е малко откриване на дървото. А такова има, ако не са тествани.