Продава се: Контент за бг туристически сайтове

Websupport

Active Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Правих ревизия на стари OFF сайтове. Има три сайта бг-блогове-туризъм, които съм ги спрял преди 5 години. Отдавна са деиндексирани. Интересното е, че при първоначална проверка поне половината статии не са "гепнати", тоест си се водят още уникални. Забелязах дори активни линкове към тях, от свежо и др. Трите сайта разполагат с общо към 700 статии, някои буквално огромни, има и снимки, но за права на тях нямам идея.
Самите сайтове са wordpress, но много стари. Все пак вървят с леки настройки, старо php, дефаут теми и тн. Може да си ги инсталирате на локал и да ползвате статиите и снимките за други проекти, ще имате доста материал, според мен. Дори да се наложи лек едит на тези, които са гепнати - работа за една минута. Цената е 100лв за всичко, мисля, че е супер тънко.
Тоест, продавам само OFF сайтовете с контента. Ако някои иска мога и да му ги пусна и лайв, с някоя добра безплатна тема, да изглежда добре всичко, като в този случай ще има 100лв за труд на сайт. (това е само опция)
Старите теми са счупени вече, но ще ви ги дам във вид в който може да ги ползвате без проблем на локал, тоест - четими и с работещ админ панел.
 
Сделката е приключена, благодаря за запитванията. Човека вече дори си ги пуска онлайн, просто е бърз :)
 
Изглежда много добра сделка, изпревариха ме :) Ще чакам, ако се появи още нещо интересно и използваемо в някоя следваща “ревизия”.
 

Горе