Търся: Контент на английски език - статии и продукти/ мета данни и т.н. в специфична ниша -fetish equipment

ReminD

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
34   0   0
Здравейте, правя услуга на едни хора, с които работих наскоро - търсим човек за редактиране на съдържание с цел по-добрa SEO оптимизация, като начало трябва да се променят мета описанията, тайтълите евентуално, като целта е да се достигне до по-голяма аудитория, като същевременно въпросните мета данни изглеждат добре. Има доста работа, също и за статии. Категориите и продуктите не са много, понеже сайта е "бутиков" и продуктите не са много.


Темата е много специфична, става въпрос за fetish продукти и облекло, затова опит с подобно съдържание е огромно предимство.
Ще ви помоля като тестово задание да изпратите на лично съобщение или в темата мета описание на примерен продукт. - да кажем "BDSM Fetish Mask" / "fetish lingerie" или "leather underwear" или пък описание на категория "BDSM Masks" или "Bondage Hood Masks".
Оставете и цена за 100 думи. Ако сте затруднени с темата, мога да ви изпратя сайта на лично съобщение и да изберете примерна категория / продукт за да пробвате как ще се справите с примерно мета описание. Хората са българи, а продуктите са handmade, тоест те са производител на въпросните продукти.
 

Горе