Копирайтинг, Преводи, Статии

DareDevil

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте!!! :)

Предлагам писане, пренаписване и превод на статии.
превод 450-500 думи на немски или анг. - 4лв
писане или пренаписване 450-500 думи на БГ, НЕ, АЕ - 3лв

Пишете ми на ЛС или на пощата stavri.petrov7@gmail(дот)com

Виж файлът Prostate problems.doc
Плащанията са възможни по банков път и чрез PayPal
Пожелавам ви приятен и успешен ден! :)
 
Последно редактирано:
От: Копирайтинг, Преводи, Статии

Е убаво пишеш ти.. ама какво точно пишеш и КАК!
Много се радвам, че българската нация е толкова начетена и още повече се радвам, че навсякъде блика от пишущи статийки, новинки и тн убавинки. ..Ама кво пишете бре, и КАК?!


Нема се сърдиш, че подхващам в "твоята" тема, ама и ти вече си, както се казва - с единя крак наджапал в гьола. Седем поста, "зелено квадратче" и айде - "пишем секви, най-прекрасни копирайтинки за вашият "чудесен" сайт" Е, убава работа, ама като всяка убава такава намирисва та смърди. А и нещо мисли ми минават, че си писал и преди тези 7 мнения.



ОК, по същество:
Ако искате да ви вземе някой на сериозно може да се позамислите, дали не е по-удачно да си пускате офертите, придружени и с матриала, който реално ще ги офертира. Не знам колко сложно може да бъде, но според мен едно бързо портфолийце да джаснете някъде, пък и в самата тема, едва ли ще ви накриви толкоз кепите, освен да фанете шанса наистина да започнете да пишете..един вид – развитие. Как решихте, че "пиша уникални и неповторими, най-прекрасни..." ще ви направи льохави от писане, трошейки по две кбд-та в месеца? Ами май е по-вероятно да загубите някому времето..моето например, или аз съм най-големият карък, пак :)
От тука пишущите копирайтски щурутии моля, ама се фанах за главата. Няма да казвам кой и що (да не излагаме децата), ама един не знаеше къде се намира. Като тръгнем от чудещите се на каква цена да пишат, та до чудещите се какво аджеба да пишат. Дори стигнах и до момента да пояснявам на копирайтер-калпазанин – как се копирайтва, от къде, как и защо в крайна сметка. Без базик – и какво е статия, какво е новина, и какво е обединяващото и раздалечаващото ги, а имено – трябва ли ни актуалност, след като имаме съдържание!!
Както и да е..за правопис и структура няма да споменавам :)


Няма се паля повече, а отново ще дам съвета: А бе пишущи, давайте плиис некво малко потфолийце, преди да ни метнете в кяриза. Нищо лошо няма да ви се случи, освен да бъдете наети да изкарате допълнително по някой лев.
 
От: Копирайтинг, Преводи, Статии

За портфолиото се напълно прав! По принцип аз пращам статии и преводи на този, който има интерес. Има хора, който вече могат да го потвърдят. Съжалявам, но не мисля, че останалата част от забележките могат да бъдат отправени към мен. Може би си объркал мястото, където да ги публикуваш! Ако обичате не внасяйте излишен хаос в темата и ако може без спам! Благодаря!

Приятен и успешен ден!
Поздрави!
Ставри
 
От: Копирайтинг, Преводи, Статии

Няма спам! А и темата ти е доста подходяща :) Ето, пак нищо не казваш - "Има хора, който вече могат да го потвърдят".. Какво значи това? Това ли ти е портфолиото?! Точно за това говоря. - Ако искате да бъдете сериозни, покажете примери, че можете да извършвате услугите, които предлагате. По просто от това не може да се обясни :)
 
От: Копирайтинг, Преводи, Статии

Портфолиото и цената са задължителни според мен.Дори да се свърже някой потенциален клиент с теб по поща или скайп,пак ще ти поиска портфолио и цени.И ако не ти хареса драсканиците излиза,че само си му загубил времето с тъпите пощи.
А така като има в офертите на копитата инфо за тип услуга,цена и портфолио,клиентът за отрицателно време ще си прегледа кой кво предлага и ще си избере,без да трябва да драска по 10 писма и да се ''моли'' за инфо.
 
От: Копирайтинг, Преводи, Статии

OK! Приемам забележката! Прави сте! Съжалявам за неудобството. Ще се погрижа да има портфолио. :)
Приятна вечер!
Ставри
 
От: Копирайтинг, Преводи, Статии

Написа 2 статии и му платих, остана още една и познайте откога я чакам.. :)
2/24/2011 - вие си правете сметка дали е сериозен... : ) , да пие пича там няколко бири, ама така не се прави бизнес.
 

Горе