Предлагам: Копирайтинг услуги и SEO оптимизация

bgtifo

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
24   0   0
Ако желаете да подобрите дигиталното си присъствие и да станете видими за широката аудитория, то тогава можете да се свържете с мен. Предлагам копирайтинг услуги на нормални цени, имам дълъг опит в създаването на съдържание за сайтове, писане на SEO статии за линк билдинг и цялостна оптимизация на сайтовете ви. До този момент съм работил с повечето членове на форума, както може да се види от темата в подписа ми, където има и мнения. Разбира се, готов съм да обсъдим вашите проекти и изисквания, така че да стигнем до правилното решение, което да задоволи двете страни.

Тук няма да предоставя информация за цени и срокове, тъй като подхождам индивидуално към всеки клиент. За целта ще ви предоставя имейл и / или телефон за връзка, след като ми пишете ЛС. Имам и портфолио, което можете да разгледате, за да видите какво съм правил за клиентите си до момента.

Предлагам издаване на фактури за услугите, които съм упоменал в обявата. Ще се радвам, ако се свържете с мен, за да започна работа по задачите ви. Предпочитам дългосрочните ангажименти, но това не означава, че няма да се нагърбя с кратки задачи. Благодаря за вниманието и всичко най-добро!

P.S.

Доказателство за добрата ми работа е положителния iTrader, който може да видите, а също и отзвите на клиентите, с които съм работил от форума. Най-доброто доказателство обаче ви очаква, когато и ако решите да работите с мен.
 
Последно редактирано:

Горе