Търся: Копирайт за новинарски сайт

Младо момиче, промени се! Не си получила обявата за работа в джобса от мен, защото помоли преди време администратора да ме БЛОКИРА към теб. Наблюдавам те, във всички сайтове за работа. Навсякъде си същата - заядлива, завистлива, присмиваща. Вече се съмнявам, че си талантлива!
Г-ца Христова не е точно "младо момиче", ако се вярва на биографията в сайта й.

Което обяснява донякъде липсата на каквато и да е гъвкавост и адаптивност. Няма грам промяна вече не знам колко години. Затова и не виждам смисъл да се дават каквито и да било съвети - керванът си върви и нищо не може да го отклони от избраната посока... :rolleyes:

Г-ца Христова не е точно "младо момиче", ако се вярва на биографията в сайта й.

Което обяснява донякъде липсата на каквато и да е гъвкавост и адаптивност. Няма грам промяна вече не знам колко години. Затова и не виждам смисъл да се дават каквито и да било съвети - керванът си върви и нищо не може да го отклони от избраната посока... :rolleyes:
е как нищо???? един по дебел и дълъг ще и е от полза , че забелязвам , че тишината в спалнята и създава злоба и неадекватност

Колкото пъти вляза тук, а влизам рядко, все една и съща история ме посреща - скандал с колежката Александра Христова. Аз дадох предложение предишния път... 2 месеца май беше. Колежката да си направи нова регистрация и да започне на чисто. Тя ми обясни, че има дълъг опит и иска той да я представя, защото е работила за този опит. Не отчита, че тук мнението на хората е крайно негативно и работи срещу нея. Пак подновявам това предложение. Може пък да се окаже печеливша тактика. Иначе работата намаля навсякъде и не е време да се отказва такава за по-малки суми. Нито да се конфронтираме с тези, които предлагат заетост, или са от нашата страна, на търсещите. Успех на Александра! И пак да помисли за по-сериозна промяна, която да я извади от застоя.
ПП Оставете колегите на мира, не те са пречката.

Колкото пъти вляза тук, а влизам рядко, все една и съща история ме посреща - скандал с колежката Александра Христова. Аз дадох предложение предишния път... 2 месеца май беше. Колежката да си направи нова регистрация и да започне на чисто. Тя ми обясни, че има дълъг опит и иска той да я представя, защото е работила за този опит. Не отчита, че тук мнението на хората е крайно негативно и работи срещу нея. Пак подновявам това предложение. Може пък да се окаже печеливша тактика. Иначе работата намаля навсякъде и не е време да се отказва такава за по-малки суми. Нито да се конфронтираме с тези, които предлагат заетост, или са от нашата страна, на търсещите. Успех на Александра! И пак да помисли за по-сериозна промяна, която да я извади от застоя.
ПП Оставете колегите на мира, не те са пречката.
каквото и да и напишеш на Александра от едното ухо влязло, от другото излязло без да отбере грам от това което си написала. Спомни си само как написа в предната тема "Аз се промених" , е според теб променила ли се е като четеш тази тема ? Който каквото си направи сам никой друг не може....

Виновни има. Шанс на другите не се дава за да спечели един. Нямам какво повече да кажа. Благодаря ти @Илейн

Вярвате на хора, на които не трябва да вярвате.

Ебаси детската градина 😳 все по-зле става еееей

Младо момиче, промени се! Не си получила обявата за работа в джобса от мен, защото помоли преди време администратора да ме БЛОКИРА към теб. Наблюдавам те, във всички сайтове за работа. Навсякъде си същата - заядлива, завистлива, присмиваща. Вече се съмнявам, че си талантлива!
Вече?

Знаете ли кое е най-жалкото в тази тема? Хора, предлагащи копирайт и пишещи неграмотно, в надпревара да доказват кой-какъв е...
🥲
( при това има авто-корекция в текст-едитора )...

Последно редактирано:
Ама те за теб точно говорят бе, Сашке.
Момичето е точно! Мога да гарантирам за нея... не съм запознат с услугите й, но е свестен човек.

Просто, когато някой се намира в безизходица го хващат бесовете, може би на вас ви се е случвало.

С напредъка на времето всеки ще се оформи като личност и ще поеме пътя си.

Сашето е на финалната права, тъй като е вярваща, а това за мен е най-важното.

Не знам, може и да има семейство, ще се видя с нея идната седмица.
Докато чакаме, Александра също може да издаде автобиографичен роман.

Виж файлът 34596
В стила на Сашето, трябва да има поне две грешки в заглавието, примерно - "Пътя на копирайтърът"

Тоя безплатният ChatGPT е толкова тъп, че го хващат всички детектори. Сега пробвах с няколко негови статии, гола водица... Над 95% - AI/ChatGPT generated :) пффф.... това си е чиста измама брат. За програмиране го бива, ама за друго е просто капо.

Като страничен човек бих казала, че темата доста вече бяга от главния фокус. Александра, не те познавам но да твърдиш, че обявите тук се уредени и все едни и същи хора "печелят" е доста наивно. Всеки кандидат има равен шанс. Всичко зависи от това как ще се представи, какво портфолио има, каква цена ще предложи, отговаря ли определения бюджет на нея ( и има ли съотношение между цена и качество), дали е коректен и не на последно място-как се отнася с околните и до каква степен е адекватен. Понякога не е приятно да дадат възможността за ангажимент на някой друг (и на мен ми се е случвало), но това трябва да е стимул да бъдем по-добри в работата си и да се развиваме, а не да мрънкаме и драматизираме. Ако искаш повече клиенти и успехи в тази област-инвестирай в развитието и уменията си и приемай градивна критика от по-опитни колеги. Това не е елементарен занаят.

Сашето пак ми се кара на ЛС... нещо и става. Само преди седмица не беше такава, а сега старата песен на нов глас. Не знам, какво му има на това момиче, но не са добре нещата. Предлагам да не пишем повече в темата, защото човекът си е намерил автор за новини и едва ли вече чете, какво се пише тук, а и едва ли го интересува сульо и пульо.

• Like
Реакции: Eris

Горе