Търся: Креативен копирайтър за създаване на уникални описания на продукти

Dessie

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продуктите са над 300 - всякакви хранителни добавки - от витамини и минерали, до стандартните спортни добавки, плюс диетични и здравословни храни. Продуктови описания от около 300-500 думи, за по-непознатите на пазара продукти, ще трябват и по-дълги.
 
Здравейте, интересувам се от тази позиция. Имам доста информация и опит с хранителни и спортни добавки, здравословни и диетични храни. Бихте ли дали допълнителна информация за условията: срок, по колко описания на ден очаквате, изходните материали, на какъв език искате описанията, % уникалност, заплащане и т.н.
 
Привет! Благодаря за бързия отговор. С човекът, с който ще се договорим ще получи достъп до нашия сайт. Всичко е само на български. Самата хранително добавка задава темата за описанието - например витамин Це или корейски жен-шен. Трябва ми текст който продава. Към описанието трябва да се добавят и активните съставки и (липсата на) алергини - тази информация вече е в описанията. Някои добавки вече имат достатъчно дълги описания, но трябва да се пренапишат за уникалност. Естествено искам възможно най-висок % на уникалност, но тъй като в описанията трябва да се интегрира и стандартна терминология, като хранително съдържание и липсата на алергени (не съдържа глутен, лактоза, нишесте и пр.), не съм сигурна какъв процент е реален. Ще съм щастлива ако постигнем 85% или повече. Относно заплащането, идеята беше да събера оферти за проекта. Предпочитам работата да не е на парче, а да се разберем за цена за всички 300 продукта.
 

Горе