Купи реклама, помогни на Александър!

Moko

Well-Known Member
Здравейте, колеги!
Надявам се, че сте преживяли една щастлива и успешна година! Но, нали животът е цветен - за една годината е успешна, а за други, уви, не чак толкова... Тъкмо влязох, за да пусна темата за дарение и видях публикацията на ktomov, който призовава предприемачите да помогнат на едно момче, което е претърпяло инцидент и сега се нуждае от нашата помощ и подкрепа!! Нуждаят се и неговите родители!! Нека им покажем, че БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ са с тях!!

Става въпрос за Блогът за Васил Левски. Купувате реклама и парите отиват за благотворителност.
Получавате линк в горния десен ъгъл за период от 1 година - от февруари 2013 до края на януари 2014 година.
Минималната цена за линк на месец е 1 лев. Тоест за 12 лева получавате линк за една година и допринасяте за каузата.
Таван на цената няма - кой колкото може и колкото иска.

Миналата година парите отидоха в Нови хан, в дома на отец Иван.

Плащането става с Epay, PayPal, на ръка и през банкова сметка.
Предлагам пари да се събират до края на февруари.

Правим теми за това кой колко хиляди е изкарал през последната година. Смятам, че всеки от нас може да задели поне 12 лева за една добра кауза. Бъдете сигурни, че двете кафета със сметана, които ще изпиете в мола за тия пари, няма да ви обогатят душевно така, както това да подадете ръка на някого, който е в нужда.

Хайде, съфорумци, знам, че сте добродушни паралии =D



За доброто си дело, някои от нашите съфорумци успяха да закачат част от следния трафик :

Код:
26 597 души посетиха този сайт
Посещения: 30 768
Отделни посетители: 26 597
Показвания на страници: 66 956
Страници / посещение: 2,18
Ср. продълж. на посещението: 00:02:05
Степен на отпадане: 69,87%
% нови посещения: 84,45%

Код:
93,49% Трафик от търсене 28 766 Посещения
4,11% Трафик от препратки 1 265 Посещения
2,40% Директен трафик 737 Посещения

Данните от аналитикса са актуализирани за периода 1 февруари 2012 до 11 януари 2013. Каква е идеята? Идеята е, да ви се върне добрината, която правите. Да, трафика не е много, да, най-вероятно няма да е таргетиран, да, най-вероятно няма да ви донесе продажби. Но минимумът, и същевременно, най-голямата награда, която ще ви донесе, ще бъде гордостта, че сте помогнали на някого в нужда!! Ще можете да кажете "Да, аз помогнах!"

Тази година дарението отива при Александър, с пожелание да се оправи и да успее в живота!

По принцип аз съм първият, който вдига летвата и тази година, наистина съм решил да я вдигна - решил съм да даря печалбата за месец февруари от два блога, които работят с bet365 - каквото излезе от бета, ще отиде за дарението. Без значение от сумата. Ако обаче печалбата е под 150 лева (и на - 1000 евро съм завършвал месеци), дарението ще бъде в размер на 150 лева.
На 15-ти чакам едни пари и когато дойдат, ще преведа 150 лева на Александър, а когато излязат резултатите от бета и ми пратят парите, ако има положителна разлика (в което силно се надявам!!!), ще изпратя и разликата.

Нека покажем, че на това време, дето живеем, може и да сме бедни, да нямаме пари, но че сме душевно богати и можем да протегнем ръка!!

Ще преглеждам темата ежедневно, който иска нека да дари с мен, или отделно - няма значение, стига да помогнем!!!
И за да няма ненаказано добро, всеки, който е дарил пари за Александър (без значение от сумата) ще получи една година реклама в блога!!

Пишете ми, очаквам ви!

P.S.
колкото повече пари дарите, толкова по-високо ще стои вашата реклама :)

ЕДИТ :

Колегата stroej.com също реши да се включи в кампанията по изключително благороден начин!!! Той предостави правата за продажба върху своята книга "37 ефективни начина да УДВОИТЕ продажбите си!"!
Ето още една много добра възможност да помогнете и да получите нещо в замяна!! Ето тук се намира темата на книгата, в случай, че искате да прочетете отзиви от съфорумци. Мога да ви уверя, че отзивите са повече от положителни и препоръчителни!!
Цената на книгата е 4 лева, като плащанията ще приемам аз, отново с paypal или epay. Ако има заинтересовани, нека пишат тук, или на лично. След прието плащане, ще получите книгата.
Колеги, това е една много добра възмоност за вашият бизнес - само за 16 лева ще получите 1 година реклама, която, гарантирам ви, ще ви донесе не по-малко от 50 000 импресии, а същевременно ще получите и една страхотна книга, която ще ви бъде от помощ, във вашето развитие като предприемачи!! И най-вече - ще сте помогнали на един млад човек, отново да се изправи на крака и да се усмихне!! Ще помогнете на един млад човек отново да се радва на живота!! Хайде, колеги!! Колкото по-бързо съберем парите, толкова по-бързо Александър ще се оправи!!! Нека му помогнем!!
 
Последно редактирано:
Шапка ти свалям!
 
От: Купи реклама, помогни на Александър!

Как се плаща за 12 месеца. Плс, отговори ми тук, че да се вижда от други и да не задаваме един и същ въпрос. Ако не е проблем може и на лично. Мерси и респект за темата.
 
От: Купи реклама, помогни на Александър!

Как се плаща за 12 месеца. Плс, отговори ми тук, че да се вижда от други и да не задаваме един и същ въпрос. Ако не е проблем може и на лично. Мерси и респект за темата.

Минимума е 1 лев на месец, т.е 12х1 = 12 лева. Може да платиш с epay, с paypal... кажи как ти е удобно и ще ти пиша на лично къде да ги пратиш :) а ти ми пиши :
линк, заглавие на линка и кратко описание.
 
От: Купи реклама, помогни на Александър!

Upsy Daisy!

Току-що писах в една скайп група пълна с чуждестранни уебмастъри и маркетьори! Надявам се да им се отпусне душичката и да дарят поне по долар!!
 
От: Купи реклама, помогни на Александър!

Нагоре!
Момчето е претърпяло успешна операция, вече се възстановява! Нужни са още пари за престоя в болницата и за рехабилитацията!
 
От: Купи реклама, помогни на Александър!

Нищо не дарявам аз, особено ако човек, който подкрепя бойко мутрата агитира за дарения. Ходи при бойко да ти даде пари бе, простак.
 
От: Купи реклама, помогни на Александър!

:D Нещастник :D
Не оспамвай темата и не пречи на добрите хора да вършат добри дела. Ти като не даряваш, недей да даряваш. Има хора, които искат да даряват. Заминавай, бързо, че партията прави конгрес как да замаже положението с противозаконния референдум ;) Отивай да попиваш, че да има с какво да ни забавляваш тука!
 
От: Купи реклама, помогни на Александър!

Колеги...
Имам лоша новина от статистиката за последния месец - печалбите всъщност са загуби. Това означава, че моята част от дарението остава 150 лева. Първия транш беше изпълнен от мен и Блинки, а тия дни ще направя и втория транш, който е от rak и stroej.
Дано Александър се възстанови бързо! Стискаме палци!
Благодаря на всички!
 
От: Купи реклама, помогни на Александър!

Имам лоша новина от статистиката за последния месец - печалбите всъщност са загуби.
това не го разбрах?
 
От: Купи реклама, помогни на Александър!

това не го разбрах?

Не си прочел цялата тема явно :) Аз съм в хазартната ниша - там може да излезеш и на минус в края на месеца. Аз съм на -100 евро тоя месец, за съжаление...
 
От: Купи реклама, помогни на Александър!

Здравейте, колеги!
Напоследък съм доста зает и нямам кой знае колко време да посещавам форума, но е време да напиша отчета :) Ето колко пари се събраха за Александър :

rak - 25 лева
Blinky - 12$
stroej - 8 лева + 10.5€
Moko - 150 лева
________________
Общо : 221.60 лева
(сметнато по курс лев/долар - 1.51 лв. за 1 долар и лев/евро - 1.95 лв. за 1 евро)
При първия транш бяха изпратени парите от мен и Блинки, а сега ще изпратя още 53.48 лева.
Надявам се Александър да е много по-добре и в най-скоро време да е във форма, за да играе мач :))

Благодаря на всички колеги, които се включиха в дарението, както и на останалите, които дариха отделно! Желая ви здраве,щастие и успехи!
 

Горе