Купувам домейн,подходящ за...

waldes

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
Купувам домейн,подходящ за интернет-магазин,специализиран в продажбата на сувенири/подаръци за Бг пазара.
Предложения приемам на ЛС.Предпочитан метод на плащане-Ипей.
Поздрави,
Владимир.

От: Купувам домейн,подходящ за...

Предпочитания за старост на домейна (нов, стар, изтичащ), префикс (com, net, ...), PageRank, ... имаш ли такива?

Предпочитания за старост на домейна (нов, стар, изтичащ), префикс (com, net, ...), PageRank, ... имаш ли такива?
Простно ми кажи за цената на домейна.Аз ще преценя,кое за какво,ок?

Аз да определям цена за това от което ти имаш нужда ли?

Аз да определям цена за това от което ти имаш нужда ли?
Хайде да не си разтягаме лукуми.Напиши на ЛС*** колко искаш за домейна,аз ще ти отгворя...

Аз видях до тук следното:
Трябва ми домейн за онлайн продажби на сувенири и подаръци в БГ, за предпочитане да е .com
Може и да е нов, или стар домейн с добър PR на ниска цена.
Плащам чрез ePay.
Но ... трябва да предполагам и да гадая какво се иска а не да ми се каже: искам/търся ....
Иначе можем да се убеждаваме и преговаряме със седмици.
Имам няколко домейна които не ползвам, но това не значи, че ги предлагам на всеки който търси.

Аз видях до тук следното:
Трябва ми домейн за онлайн продажби на сувенири и подаръци в БГ, за предпочитане да е .com
Може и да е нов, или стар домейн с добър PR на ниска цена.
Плащам чрез ePay.
Но ... трябва да предполагам и да гадая какво се иска а не да ми се каже: искам/търся ....
Иначе можем да се убеждаваме и преговаряме със седмици.
Имам няколко домейна които не ползвам, но това не значи, че ги предлагам на всеки който търси.

Приемам забележката.
Темата е актуална.Предпочитания за старост,както и за ПР нямам.Префикс-ком.

kupisuvenir.com
kupipodarak.com
magazinzasuveniri.com
podaracisuveniri.com
Всички са свободни за момента. Ако ти трябваше това - щеше и сам да ги намериш.

kupisuvenir.com
kupipodarak.com
magazinzasuveniri.com
podaracisuveniri.com
Всички са свободни за момента. Ако ти трябваше това - щеше и сам да ги намериш.
Мерси за съдействието.Преди да пусна темата търсех и се натъкнах на някои от тези,но не ми допадат особено.

В крайна сметка брандиращите домейни взеха да ми допадат все повече,поради ред причини и мисля в бъдеще това да ми е основния критерий при избор на домейн:)

И според мен бранд име в този случай ще е най-удачно. Няма да ти пречи на SEO-то ако името не съвпада с дейността (макар и да е за предпочитане). Сложи на кантара възможностите и се спри на едно което да развиваш докрай.

Горе