Купувам домейн!

ovanes

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
След 3-4 месеца започвам проект по нов сайт. Мисля, че ще бъде абсолютен хит, и ще прелива от посещения като същевременно ще прави много пари от sms-и.
В бг интернет пространството има само един сайт на близка тематика, но е ужасен. В чужбина има доста, и бих казал че са доста печеливши но генерират приходите си по различен начин от моя замислен.
Няма да споделям тематиката на сайта...
Приемам всякакви интересни предложения за домейн имена (може и нещо интересно от тип gbg, orange, apple итн).
Ако някой се интересува от участие в проекта и има качества / връзки които биха могли да намалят цената за изпълнение на цялостния проект може също да пише. Защото колкото по-малък заем тегля - толкова по-добре :D
 
И иска предложения за домейн, но и не казва каква ще е тематиката на сайта. Аз специално нямам способности на врачка, но имам една съседка, която срещу заплащане казва, та мисля да я посетя за да можем да отговорим подобаващо на темата на човека.
 
Това е като оня лаф

Абе, Пешо колата не върви, що така ?

Сеш са на къде бия ?
 
:)

hahahha toq ne znae kakuv domein da kupi ....mislq si a znae li kak da dokara trafik na saita si ? no vse pak shte mu dam orientacia malko ...chekni gsmarena.com ...toi e na bulgarin i pravi kum 30 000$ na mesec
 
Добре :)

Моля да не се подигравате. Аз като четох и други коментари много хора се отнасят доста грубо. Няма значение какво съм казал. Знам, че е лесно да се пише подигравателно, но когато стои истински човек срещу Вас не е толкова лесно нали?
Айде да си имаме уважението, и да запазим добрия тон!

Сайта е за работа ако това Ви ориентира.
А привлечането на трафик е най-лесното, просто защото в България всеки е недоволен от работата си, и всички търсят нещо ново и по-добро. Просто ще бъде с различна насоченост от стандартните.
Какво мислите сега? :)
 
ovanes каза:
Какво мислите сега? :)
Код:
http://www.obiavi-bg.com/
[url]http://www.jobsuit.com/[/url]
[url]http://www.borsa.bg/obiavi/jobs/category.php?type=seek&page=1[/url]
[url]http://rabota.obiavi.portal.bg/[/url]
[url]http://www.zaplata.bg/[/url]
[url]http://jobs.bulgaria-web-developers.com/[/url]
 
man0l каза:
bachkane.com :p
rabota.in/bulgaria
raboti.v.bg
namerirabota.com
getajob.1.bg
;) drugi idei ?
като си избереш и си го купиш, искам обратен линк за идеята :p
Ти хубаво си му дал идеи, ама виж колко конкурентни сайтове за работа има в моя пост. :wink: Толкова за нишата без конкуренция.

Ако толкова си навит - специализирай се. Работа по интернет/в IT компании/заведения. Ще имаш по-голям успех и повече таргетирани посетители.
 
Аз пък мисля че сериозна конкуренция са jobs.BG другите са лека конкуренция, която може да се издуха лесно ( такива са моите убеждения :) )
 
man0l каза:
Аз пък мисля че сериозна конкуренция са jobs.BG другите са лека конкуренция, която може да се издуха лесно ( такива са моите убеждения :) )

Jobs.bg - наистина са най-голямата конкуренция. Също така добра конкуренция са: Rabota.bg и Zaplata.bg
Също така смятам, че се задава още един много сериозен конкурент, а именно Work.bg, но ако сериозно се захване с това, ако създаде удобен дизайн с лесно запомнящ се домейн и като пребавим солидна доза реклама, мисля че има шанс.
 
Предполагам иска някакво web2.0 име което може и да няма нищо общо с работа.
 
Пожелавам успех на човечеца, виждам, че е амбициозен и има желание. Не вярвам, че на 100% хората в тази страница правят пари от интернет ! Така че живейте спокойно и се надявайте да преуспеете и вие :)
 
Привет на всички от поредния новобранец във форума (т.е. аз) ;)
По темата. Ако сайта ще е само за БГ, то тогава може да вземеш и iskamrabota .com. Аз го бях купил преди 2-3 години за клиент ама така и не го довърших защото започнахме да не се разбираме много с него. В момента мисля, че домейна е свободен. Помни се лесно, произнася се лесно, ... може да е полезен.
 

Горе