Купувам имейл акаунти

viktoriq

New Member
Здравейте!
Търся да закупя регистрирани имейл акаунти, всякакъв тип - Abv, Mail, Gmail, Outlook и тн., само без .edu или имейли от стари/изтекли домейни.
Трябва ми възможност за автоматично препращане (auto-forward) на писма от конкретен подател (провайдър на информация) към мой основен имейл.
Ако някой предлага подобна услуга или разполага със списък от регистрирани имейл акаунти, моля да ми пише на ЛС с оферта или да остави коментар под поста.
Благодаря!

П.С. Опитах да публикувам в категория "Купувам", но системата не ми позволи.

Трябва ми възможност за автоматично препращане (auto-forward) на писма от конкретен подател (провайдър на информация) към мой основен имейл.

Ако е само forward Cloudflare email routing е безплатно https://blog.cloudflare.com/introducing-email-routing.

Ако трябват кутии в MXroute, Migadu, Axigen и др. са по €0.10-€0.20 на бройка ако се купува на едро. Дерзай.

регистрирани в КЗП
Няма да е проблем, тъй като само ще получавам и няма да изпращам.

Cloudflare email
catch-all не ми върши работа, защото трябва да го настроя на @example.com. Целта не е да закача неограничен брой имейли вързани към един сайт, а да получавам от един единствен източник имейли в пощи като Gmail, Abv, Mail, Outlook и тн.

MXroute, Migadu, Axigen
Тези май също се връзват към домейн.

Имам 2к
@Sky, ако наистина имаш регистрирани имейли, които мога да настроя за auto-forward, дай някакъв малък демо списък и помисли за цена.

catch-all не ми върши работа, защото трябва да го настроя на @example.com. Целта не е да закача неограничен брой имейли вързани към един сайт, а да получавам от един единствен източник имейли в пощи като Gmail, Abv, Mail, Outlook и тн.

Не е catch-all.

Филтрирането можеш да си го направиш с email worker. Пак ще ти е безплатно, съмнявам се да надвишиш безплатния лимит. Дори да го надвишиш следващия план е $5.

Като deliverability-то ще ти е по-добро от купуване на спам кутии.

Screenshot 2025-12-30 at 18.06.54.pngScreenshot 2025-12-30 at 18.05.05.png

В тази колона custom address, мога да добавя само @нещо.ком или каквото и да е друго тлд, което вече да препраща към нещо@gmail.com. Проблема, е че нямам 100 различни домейна, а дори и да имах, платформата в която искам да направя регистрациите не приема имейли към домейн. Искам да напълня колоната custom address с имейл акаунти завършващи на абв и гмеил, а не на @домейн.тлд

Относно email worker, аз и в крайния гмейл в който ще препращам всичко, ще мога да си направя тези филтри и да си го чета със скрипт, но преди да стигнат имейлите до крайната дестинация, ми трябва списък с поне 100 обикновени потребителски акаунта в която и да е имейл платформа, само не и бизнес имейли към къстъм домейн.

Буквално ми трябва списък с 100 абв профила, с колона юзър и парола, в които да се логна само един единствен път и да настроя auto-forward правилото.

Ако наистина е женско, трябва непременно да се вземат.
Аурите им са съвместими.
и аз така мисля :-) И не само аурите.... ти представяш ли си да са в леглото и да правят секс и метаверсе да каже "Не е catch-all... за следващо качване над теб ми дължиш 5$" :-)

Ако пощата ми е [email protected]
Ако пощата ти е [email protected] ще стане, но само за първия имейл от съответния домейн. В момента в който добавиш [email protected] системата ще ги групира в "team/organization" по @metaverse.com и free tier-a приключва. Както написах в началото, няма да регистрирам 100 домейна, защото няма да излезе сметката никога. Един kurec@abv акаунт е безплатен, както и един джимейл, но трябва да се регистрират 100, което няма как да стане от един компютър с едно айпи. Не е невъзможно да седна и лека полека да го направя ръчно, просто ще отнеме време и нерви.
И преди да си препоръчал следващия съвет "направи си [email protected] и се регистрирай няколко пъти с [email protected] или [email protected]" и тн..., пак няма да стане. Само първия ще получи безплатния план.

Не е нужно да се дебъгва системата, забравете даже за какво и за къде са ми нужни. Трябва ми списък с поне 100 имейл адреса, които не са вързани към домейн и идват с юзър и парола. Нищо повече и нищо по-малко.

Ако пощата ти е [email protected] ще стане, но само за първия имейл от съответния домейн. В момента в който добавиш [email protected] системата ще ги групира в "team/organization" по @metaverse.com и free tier-a приключва. Както написах в началото, няма да регистрирам 100 домейна, защото няма да излезе сметката никога. Един kurec@abv акаунт е безплатен, както и един джимейл, но трябва да се регистрират 100, което няма как да стане от един компютър с едно айпи. Не е невъзможно да седна и лека полека да го направя ръчно, просто ще отнеме време и нерви.
И преди да си препоръчал следващия съвет "направи си [email protected] и се регистрирай няколко пъти с [email protected] или [email protected]" и тн..., пак няма да стане. Само първия ще получи безплатния план.

Не е нужно да се дебъгва системата, забравете даже за какво и за къде са ми нужни. Трябва ми списък с поне 100 имейл адреса, които не са вързани към домейн и идват с юзър и парола. Нищо повече и нищо по-малко.
Има домейни и по $1

#1:

Disposable / Temporary Email Services

If you need temporary emails (for testing, one-time signup verification, etc.):
  • Mailinator
  • 10MinuteMail
  • TempMail
  • Guerrilla Mail
✔️ These give you many temporary inboxes instantly.
❗ Not for important or long-term use.
#2:

Temporary/Disposable Emails​

If you need short-term accounts (e.g., for sign-ups or testing, not long-term use):
  • Services like Temp-Mail.org, Internxt Temp Mail, Mohmal, Maildrop, or EmailOnDeck provide instant, anonymous addresses that self-destruct or expire. You can generate as many as needed for free, but they're not suitable for ongoing access or sending.

Разбрах май.

Домейните са по $0.99 в namecheap. 100 домейна са $99. Ако ще ги използваш повече от 1г. си направи скрипт, който да ги ротира.

Ако е някоя ламерска платформа може да минеш и безплатно с нещо от сорта на https://github.com/DigitalPlatDev/FreeDomain. На повечето места минават. Аз обикновено ги блокирам.

От кутии няма смисъл. Cloudflare email routing е достатъчно.

Горе