R ReminD Well-Known Member Рейтинг - 100% 34 0 0 13 Март 2013 #1 Описанието мисля, че е съвсем ясно. Пращайте на лично инфо с URL, PR и цена за месец, 3 месеца, 6, и 12 месеца. може и на мейл - alanforts at gmail.com
Описанието мисля, че е съвсем ясно. Пращайте на лично инфо с URL, PR и цена за месец, 3 месеца, 6, и 12 месеца. може и на мейл - alanforts at gmail.com
R ReminD Well-Known Member Рейтинг - 100% 34 0 0 13 Март 2013 #2 От: Купувам линкове в директории за сайтове и каталози Хайде де, няма ли хора с каталози фирмени и директории за сайтове?
От: Купувам линкове в директории за сайтове и каталози Хайде де, няма ли хора с каталози фирмени и директории за сайтове?
mlazarov Active Member Рейтинг - 100% 3 0 0 13 Март 2013 #3 Мога да ти предложа в 3-4-5. Пиши ми на лично за повече информация
R ReminD Well-Known Member Рейтинг - 100% 34 0 0 14 Март 2013 #4 От: Re: Купувам линкове в директории за сайтове и каталози mlazarov каза: Мога да ти предложа в 3-4-5. Пиши ми на лично за повече информация Увеличете... Ако имаш толкова, значи съм ти звънял преди около 10-тина дни, аз на доста звънях на които намерих телефон дори и в whois нахалствах да търся телефони пиши ми ти на лично с директориите, имам интерес щом съм пуснал темата : )
От: Re: Купувам линкове в директории за сайтове и каталози mlazarov каза: Мога да ти предложа в 3-4-5. Пиши ми на лично за повече информация Увеличете... Ако имаш толкова, значи съм ти звънял преди около 10-тина дни, аз на доста звънях на които намерих телефон дори и в whois нахалствах да търся телефони пиши ми ти на лично с директориите, имам интерес щом съм пуснал темата : )
pepo_999 Well-Known Member Рейтинг - 100% 135 0 0 14 Март 2013 #6 От: Купувам линкове в директории за сайтове и каталози портали за туризъм стават ли