Купувам линкове и връзки

gigibg

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Привет,

Искам да купя вътрешни линкове и връзки в блогове или статии на уеб страници с техническа - компютърна насоченост или гейм форум/блогове или стаии с анализи и ревюта. Нека който има каквато и да е страница с техническа насоченост ми прати оферта на лични. Бих искал и написването на статия с до 700 думи с ключови думи водещи към сайта ми.

Искам да ъпна темата. Моля предлагайте сайтове само за техника и компютри. Моля не смешни цени от сорта на 30лв на линк. Бюджета ми е до макс 5лв на линк в сайт с пр до 3-4

Поздрави,
 
Последно редактирано:
От: Купувам линкове и връзки

Ъпни цените по-добре, че 5 лв за ПР 3 или 4 + написана статия е смешно.
 
От: Купувам линкове и връзки

Ъпвам..
До 5лв за линк някъде из страница с ПР до 3-4 на сайт с техническа насоченост предпочитание компютри . Писане и поместване на статия е съвсем отделно.

А също и размняна на линкове е ок. Сайта ми е пр2 със средно 50 посещения на ден, 2600 индексирани гугъл страници. Средно време прекарано в сайта 00:03:33/ препращащи сайтове -74,64%, директен трафик- 13,04%, търсещи машини- 12,32%. Всичко това е за 1 месец назад имало е и по-добри времена. Сайта е магазин за продажба на комп чаркалаци- не е блог или форум. Ако някой го интересува ще му го пратя на ЛС.

Поздрави,
 
Последно редактирано:
От: Купувам линкове и връзки

Здрасти, имам два сайта на гейм тематика - първите 2 в подписа ми, броячите са отключени и ако имаш интерес може да драснеш едно ЛС.
 

Горе