Купувам: Купувам работещи сайтове

Todor Goleminov

Active Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Здравейте,

Бих искал да купя работещ сайт с доказани трафик и приходи за някакъв период показващ устойчивост на проекта.
Също се интересувам от автоматизирани решения и платформи, дори да са нови, ако са добре работещи.
Моля да пишете със сайтовете, цени и статистика.
 
otpilemlaiko.com СЕ ПРОДАВА
Има регистрирани над 150 земеделски производителя. Когато отделяхме достатъчно време имахме и над 1000 уникални посещения дневно.
Предлага се за продажба целият портал с платените модули и домейн: цена 1290лв. (хостинг до Октомври в СуперХостинг)
 
Предлагам domstoki.com - автоматизирано импортване на продукти от платоформата на профитшеър /тегли продукти от програмите на mebelino.bg , homemarket.bg и sapirshop.com/ , сайта е аффилиет на тези програми.
Посещаемостта е слабичка за сега, но дори при тази посещаемост има по няколко конверсии месечно.
 
Сега, ако искаш сериозен сайт, а не някакви еднодневни простотии, давам ти следния стар сайт : bezglobi.com

около 10 хиляди лв. печалба за последните 3 месеца. мога да извадя статистика за последните 2-3 г. ама ако имаш пари само.

Ако имаш интерес, пиши да се разберем за цената ;)
 
Ние продаваме стартъп- Мобилно приложение (IOS + Android + Административен панел)

Стартъпът е създаден през 2017 г. Платформата е добре поддържана и е стабилна.LikeLocator е приложение за среща с нови хора. Имате възможност да избирате между анонимен или видими чат. Намерете новите си развлечения. Вижте кой ви харесва и открийте нови хора.

-Бъдете анонимни.

-Намирайте нови развлечения.

-Открийте нови хора.

- Вижте кой ви харесва.

LikeLocator използва геолокацията ви и показва потребителите около вас (от 10+ метра) Идеята на приложението е уникална, тъй като ви дава шанс за анонимен чат с хората около вас.Имаме подобна структура като Tinder и Badoo, но нашата идея е уникална - анонимен чат. Имате възможност да изберете дали искате да сте видими.

Започва през юни 2017 г. В първите месеца това е едно от най-бързо растящите социални приложения в Европа, с повече от 140 000 сваляния. Нашите конкуренти са приложенията от категорията Social.В определени моменти бяхме в по-предните позиции от Badoo, Pinterest, Youtube, Google + в класацията на социалната категория в Google Play.Повечето от нашите потребители са млади хора и тийнейджъри, които намират интересен начин за забавление и комуникация.

Нашият проект се състои от native приложения за Android и IOS, които са качени в Google Play и в App Store. Двете версии са стабилни и работят перфектно, без никакви бъгове и проблеми. Администраторският панел също е част от нашия проект. Имаме Facebook страница, а също и Instagram.Ние използваме Microsoft Azure като сървър за приложението. Рекламите на Ad Mob-Google са вградени в двете версии.В този актив може да се инвестира. Има потенциала да бъде разработен и монетизиран.Ние търсим някой, който ще купи и ще продължи растежа на платформата.При интерес пишете ни на [email protected]
 
Vaucheri.online
Oferti.online
Системата е WP - шаблона е кастъм, правен по поръчка.
Сайта сам взима оферти от XML файла и следи кога изтича всяка една от тях, изтрива автоматично изтеклите.
При необходимост могат да се направят и допълнителни оптимизации в потребителският интерфейс!
Запознатите с афилейт бизнеса в туризма знаят за каква автоматизация и пестене на време става въпрос!
Цена: 400лв. на сайт
При плащане с крипто -10%!
 
http://2leva.com - сайт с 3000+ вица.

Регистриран домейн от 2007 година до 2019 година. Къстъм система, като от пускането си не е актуализиран и изобщо нищо не е бутано по него. През 2010-та година е регистрирал по 1000 посещения дневно, които намаляват всяка година. В момента има проблем с кодирането, с който не ми се занимава, тъй като имам друга работа.
 

Горе