Купувам сайт

От: Купувам сайт

Имам сравнително задоволителна база данни със рецепти на форум, както и сравнително хубав домейн към форума :) Предлагам също и Ptc неразвит сайт, но със хубава система и домейн :)
 
От: Купувам сайт

Форуми не ме интересуват ,но както казах може да изскочи някои по разбиращ от мен и да прояви интерес към предлаганите сайтове
За това предлагайте хорааааааааааааааааа :|
 
От: Купувам сайт

Рецептите интересуват ли те като цяло или не, форума не е проблем, 100 рецепти са мога за 1 ден да ги прехвърля на каквото искаш :) 100 рецепти като за начало е супер : ) Сключваш договор с някоя книга за рецепти и си готова ;) просто добавяш съдържание и това е ;) рецептите още не са напълно заети ;)
 
От: Купувам сайт

Сега някои ме упрекват че не знам кво искам (нормално е нали съм жена :p ) ,значи няма точна тематика вие предлагате да кажем сайт за вицове готов функциониращ с всичките му глупости, на мен ми харесва как изглежда нищо че няма и 10 посетителя или има 3000 на ден, стискаме си ръцете и след това аз самата си бера :cry: дали ще го рекламирам или ще си го продам.
За това коментари от рода ти не знаеш кво искаш са безсмислени
 
От: Купувам сайт

Значи не искаш рецепти нали, не искаш и Ptc клик сайт(тук има пари) :) Пиши на скайпа dark_lord93
 
Последно редактирано:
От: Купувам сайт

ем дай и аз да предложа
www.ex-tv.net
по 300 посещения горе долу дневно
админ панел от където се командват канали и категории
скоро ще е с нов дизайн днес или утре се очаква и също така ще бъде направена версия като софтуер за пс да се сваля и да се гледа директно , а не през мозила или другите браузъри :)

предложи цена :)
Този акаунт е временно спрян. This Account Has Been Suspended

sevibg
за 1 лв мога да ти дам темплейт само :p
 
От: Купувам сайт

Аз пък останах с впечатлението че повечето тук са на 14
 
От: Купувам сайт

И реши, че са пълни със сайтове с невероятни идеи и ще се радват на 100те лева, които ще им предложиш за сайта им. Виж Севенце тук има от 14 до 41 и повече и ако си решила да правиш нещо с хиляда лева най-много да си купиш някой WP сайт с 10 статии по 10 реда. Винаги съм казвал, че ако нямаш умения, то поне пари трябва да имаш да си набавиш хора да ти изпълнят замисъла. Ти нямаш идея, нямаш пари, нямаш умения в PHP,MySQL,SEO и други езици какво очакваш не ми е ясно. Намери си там някой сайт от типа webdesign4e.hit.bg да ти направи един сайт за нещо си без форум, морум и музика и му дай 200-300 лв. и с другите пари си се забавлявай. Плати си и още 30-80 лв за SEO и плати на някой бизнесмен да ти продаде "супер темплейт" за 20 лв. и си свиркай с новия и як сайт.
 
От: Купувам сайт

Аз пък останах с впечатлението че повечето тук са на 14

придимно и само :)
ще ти продам моя сайт, ако ти допада....
има и форум, но винаги можеш да го клъцнеш:wink:
 
Re: От: Купувам сайт

Аз пък останах с впечатлението че повечето тук са на 14


На колко години сте може и ти да гласуваш ;)

Тук има хора с по няколко стотин сайта и нито един не е за продаване.... Няма голямо предлгане защото повечето сайтове ги развиваме да ни правят кеш и процеса си тече.... а като даден сайт ти прави някакъв кеш и виждаш че има преспективи за още защо да го продаваш :p

Ако не ти трбява задължително бг проект http://marketplace.sitepoint.com/

и ако ти хареса нещо може да го поснеш тук ще ти дадем съвет относно истинноста на офертата и заслужавали си парите
 
От: Купувам сайт

Както да е ?
Не ми се спори колко имам и колко ВИЕ имате и там подобни глупости
Затова за ключ на темата и готово :roll:
 
От: Купувам сайт

така и не чух имаш ли интерес към екс-тв.....
 
От: Купувам сайт

Не намерих сайт но намерих някои да ми го направи затова може да заключите темата
Благодаря на всички :-|
 
От: Купувам сайт

Продавам работещ, известен в сферата си сайт за имоти. Оригинален и нестандартен. Голяма посещаемост и отлични отзиви за визия и функционалност.
 
От: Купувам сайт

Продавам работещ, известен в сферата си сайт за имоти. Оригинален и нестандартен. Голяма посещаемост и отлични отзиви за визия и функционалност. legat-estate . com
 

Горе