Купувам сериозен интернет сайт/бизнес. Без групово пазаруване и незаконни глупости!

testkiwi

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
6   0   0
Привет,
не мисля да напускам интернет бизнеса, за това купувам сериозен, под сериозен разбирам сайт с приходи над 1000-2000 лв. на месец чисто. Предпочитам да печели от реклама, но може и да е чист бизнес модел - продажба на стока, било то на склад, консигнация и какъвто още вариант има. Предпочитано е да може да се работи от вкъщи, да има женска насоченост и жена да може да се справя с работата до голяма степен :) (не съм аз жената, само да уточня)

Да е ориентиран за България, забравих да спомена.

Без групово пазаруване, без незаконни неща и глупости.

Очаквам само сериозни предложения, ако някой е решил да се раздели с даден проект, защото ще прави нещо друго, защото не му остава време или поради каквито и да е причини - нека пише.

Не отговарям на следните неща - само "сайт - цена", повечето са видяли как пиша теми - искам всичката статистика - посещения, приходи, разходи, описание и т.н. в прикрепено архивче с приложени скриншоти, данни, фактури, всичко.

Може да ми пишете на hristovgeorgiy[@]mail.bg или само ако имате много сериозно предложение на телефон 0884 533 205

Цена: до 20 000 лв. мога да дам ако наистина си заслужава.

От: Купувам сериозен интернет сайт/бизнес. Без групово пазаруване и незаконни глупост

добре, получих предложения, но не ме устройват. Предлагайте и с по-малка печалба, но аргументирайте цените на сайтовете със скриншоти с посещенията и приходите. Предимно посетителите ме вълнуват, има какво да сложа на сайта за приходи, предпочитам да са женски сайтове.

Горе