Купувам фейсбук страници *само с фенове от USA, UK, AUS*

uriel

Active Member
Рейтинг - 100%
42   0   0
Здравейте колеги,
търся да закупя фейсбук страници с фенове главно от САЩ, Австралия, Великобритания, може в топ 3 да са и страни като Канада, Белгия, Дания, Нова Зеландия, Швейцария, Германия. Във вашите оферти, които ще ги изпращате на коментар или ЛС очаквам да има:
1. Линк към страницата.
2. Статистики от държавите (да се вижда топ5 страните), статистика от пост рийча на линковите връзки + линк/пост клика към директни връзки)
3. Вашата пазарна цена.

Забележка: давайте разумна цена, преди да стигнем до сделка, може да поискам да ме направите едитор да тествам страницата. Препоръчително е да ми давате фейсбук страници с не по-малко от 250 000 фена. Бих се радвал, ако предложите някоя страница 1-2 милиона и да направим една супер сделка :)
 
От: Купувам фейсбук страници *само с фенове от USA, UK, AUS*

Имам подобна страница.
259 000
90% Американци
60 % Жени и 40 % мъже

Останалите 10% са Канада, Австралия и т.н. Супер държави.

Проблема е в твоята ЗАБЕЛЕЖКА:
Забележка: давайте разумна цена, преди да стигнем до сделка- Няма как да стигнем до сделка ако цената от 2500 долара не те устройва. В противен случай няма смисъл да говорим.

може да поискам да ме направите едитор да тествам страницата - Да станеш едитор??? ти шегуваш ли се? Забравяш просто. На лична среща ще пробваш страницата, колкото искаш в рамките на разумното. Ще разгледаш и историята на предишните публикации, ще провериш на случаен принцип профилите, които са харесали дадена снимка или са направели коментар. Искам да кажа, че феновете са реални.
 
От: Купувам фейсбук страници *само с фенове от USA, UK, AUS*

Продължавам да купувам страници, бях забравил за тази тема. Чакам предложения от @momcheto ;)
 

Горе