Купувам: Купувам 0.88$ в Paypal..

kpetrov

Well-Known Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Да, тъпо звучи, но преди време си имах проблеми с Paypal,спряха ми няколко превода, без никакво обяснение, аз ги върнах, след това ми начислиха някакви такси от нищото и се разделихме окончателно.

Тези 88 цента ми трябват за регистрация на домейн, ще ги върна двойно през Skrill или Epay.bg.

Ще ви дам и акунта си в онлайн сайта в който ми е акаунта за регистрация на домейна. Влизате правите плащането от 0.88 $..

HELP....
Че се моята вече, дни заради тия простотии, и през карта не мога да платя, едната сега се подновява, другата на Райф не я приема. И изобщо ми се спира работата за нищо.

Забравяш таксата за иккан.
Не им помня вече таксите, всичко покривам пак ще е някакви стотинки сигурно таксата.
Не мога да си правя сайта, имам вече платен хост, обаче не приема разширението xyz, и ще трябва да регна разширение което приема, най евтиното е info.
Кажете ми само колко излиза това за което моля, и ще ги ви рефюндна или както се нарича през epay.bg. Или още по-добре, ако имате и skirll акаунт.

Ти на колко си години? Я си регни .com и стига се занимава със случайни домейн разширения.

направи си нов пейпал, захранва ти го някой мераклия с 1 долар и ти си плащай където ти е кеф

направи си нов пейпал, захранва ти го някой мераклия с 1 долар и ти си плащай където ти е кеф
Мисля, че не може, едната карта която се приема онлайн е в старият акаунт. А и тя изтече септември, и сега трябва нова.С нея не може, а другата не се приема. За да си направя нов акаунт, мисля че трябва да се регистрира и карта.
С кредитна карта може ли?
Навял съм се и насял от пейпал, откровено не ги харесвам.
Един път съм споделял какво ми направиха. Имах в рамките на 1-2 часа няколко транзакции към акаунта ми, и ги държаха на холд, Се ядосах на втория ден и върнах на хората транзакциите. А тия гадове от Пейпал, не стига че си кътнаха и от транзакцията и от връщането на транзакцията, ами след два дни влизам и ми пише минус някакви си долари, дето съм им дължал.

Горе