Купувам ebay акаунт

danko6

Well-Known Member
Рейтинг - 95.5%
21   1   0
Купувам ebay акаунт с положителен рейтинг (трябва ми за продажба на продукти ).
Предлагайте информация и цена на лс
 
От: Купувам ebay акаунт

Моля давайте ми броя на оценките които има акаунта, това ме интересува най-вече и задължително дайте цена,която търсите на акаунта :) Който преценя за удачен,да ми свърши работа и е на добра цена ще му пиша :)
 
От: Купувам ebay акаунт

Надявам се, че и 2-мата имат едно наум, че продаваните eB accs, ако ще се използват пълноценно, то трябва задължително да вървят с придружаващият го PP acc.

Според официалните правила на PP може да се има ЕДИН PP Personal и ЕДИН PP Premier/Business (съкратено PB) acc. Ако към този eB акаунт се е използвал PP PB acc и се продаде само еB acc, без PP PB акаунта, то новият собственик ако рече да си създаде Business/Premier PP и го link-не към eB-я, авт. ще бъде link-нато това и към старият PP PB акаунт на предния owner. От там и нарушение на правилото. еB е собственик на PP, 2-те бази данни постоянно контактуват (и всякакви link-вания, маханияна links и прочие, си остават завинаги и в 2-те бази). От там и 2-та PP accs лимитирани, навярно и проблем на eB-я, понеже ще стане неизползваем. За PP Personal не пиша въобще, тъй като не е предвиден за получавания на плащания и изобщо масова търговия.

Отделно е добре имената и адресът с eB и PP да съвпадат на 100% (matching). А не да се различават, за да не се raise-ват flags. На трето място, ако се продава и PP PB acc, то би следвало да е придружен и с ЛК scan, ако евентуално някога в бъдеще бъде лимитиран и бъде изискан. Ако е минато такава проверка (щом от 2007 насам, сигурно 2-3 пъти е мината, но никога нищо сигурно няма в PP), то логично не е задължително, но все пак предвид, че ще се използва изведнъж ново IP, парола… може да навява flags. Original E-mail-а също (надявам се, че той се използва и е еднакъв и за PP, и за eB), другите писма/кореспонденции може да са затрити, само PP/eB-ските да стоят.

И не на последно място, дори и да бъде продаден eB acc + PP acc + E-mail inbox, то пак има едно наум. Старият owner може да рече да си създаде нови eB/PP accs, ще използва същите стари данни за адрес, айде тел. може да се смени, но имена и пр., едва ли ще може (освен, ако не се ползва на роднина). Съответно се създава акаунт със същото име. При евентуална лимитация той дава СЪЩАТА ТАЗИ ЛК, която е давал преди време при предходни лимитации на вече продадения PP acc (или еB, ако там са изисквали), съответно новият акаунт ще бъде авт. link-нат към продадения, съответно и 2-та пак лимитирани/асоциирани/linked.

Материята не е така лесна. По-лесно излиза да се продаде дом, кола, чаркалак някакъв, акаунт у форум or so, отколкото акаунт в eB, AMZN или друга монополна изградена система.
 
От: Купувам ebay акаунт

Акаунта е регистриран преди повече от 5 години.
100% позитивен фийдбек ( 70+ )

Предложи цена на лично
 
От: Купувам ebay акаунт

Feedback 66 100% positive . Профилът е от 2007. Активно продавах в посл няколко месеца. Направен е в САЩ. Ако имаш мерак, цена на лично
 
От: Купувам ebay акаунт

купувам или наемам ebay акаунт,не е задължително да е с висок рейтинг.моля,пишете на лични.
 
Re: От: Купувам ebay акаунт

купувам или наемам ebay акаунт,не е задължително да е с висок рейтинг.моля,пишете на лични.

Колко даваш за профил с 1 положителен реитинг и с 0 негативни?
 
От: Купувам ebay акаунт

Регистрирайте се, купете си нещо и ще имате акаунт там с положитерлен рейтинг.
Скоро по новините рекламираха една баба от България със супер акаунт в ebay.. доколкото си спомням нещо ретроо или метро беше ..
 
Последно редактирано:
От: Купувам ebay акаунт

Много интересно, кой ли ще търсят от eBay когато се окаже, че с продаденият профил има направени няколко измами :)
 
От: Купувам ebay акаунт

Продавам, ebay account с огромни лимити:
60,000 items
500,000 euro
99.2 positive feedback
Очаквам предложения на ЛС.
 
От: Купувам ebay акаунт

И аз продавам акаунт .

100% позитивен фийдбак
68 успешни сделки
акаунта е регистриран през 2008
няма лимити и ограничения

Оферти на Л.С
 

Горе