Купувам facebook профили

danko6

Well-Known Member
Рейтинг - 95.5%
21   1   0
Трябват ми 10 профила като за начало за един тест. Трябват ми нови верифицирани профили като от тук

Код:
http://facebookpvastore.codename-like.com/10-facebook-pva-accounts-creator/

Просто пичовете нещо не отговарят през формите си за контакти....

От: Купувам facebook профили

Както казах не търся стари или дългогодишни профили с приятели или нещо. Търся чисто нови профили които да са верифицирани без забрани, каквито се продават в онзи сайт за по 70 цента един. Трябват ми само по 10 за тест за да видя дали са качествени и дали ги блокират, след това ще купувам трицифрена бройка акаунти месечно ;)

Ъпче, трябва ми постоянен дилър на акаунти, искам да са верифицирани и макс с 3-4 приятели които са еднакви във всеки акаунт, ако случайно акаунта поиска разпознаване на приятели лесно да ги разпозная :D Както казах търся постоянен дилър на верифицирани (с телефонен номер).

А колко плащаш на акаунт, който е верифициран с телефон.

Вие все пак си кажете цените, все пак стоката е ваша, а от линка горе може да се види че вървят между 0,70-1,20$ на акаунт. Сега 10лв на акаунт понеже сте го верифицирали с личния си телефон няма да дам, не това е схемата ;)

Здравейте, търся си разработен фейсбук профил на момиче. Предположих, че вие може да имате идея как мога да си го купя.

Горе