Amigo0o Well-Known Member Рейтинг - 100% 29 0 0 24 Март 2014 #1 Търся авторски wordpress теми, може и само HTML дизайн но имам едно условие, дизайните да са авторски. Също така ако има и човек които може да работи по зададен проект ще е добре дошъл. Пишете ЛС с оферти и цени.
Търся авторски wordpress теми, може и само HTML дизайн но имам едно условие, дизайните да са авторски. Също така ако има и човек които може да работи по зададен проект ще е добре дошъл. Пишете ЛС с оферти и цени.
T Todor Gospodinov New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 24 Март 2014 #2 От: Купувам Wordpress / HTML темплейт Amigo0o каза: Също така ако има и човек които може да работи по зададен проект ще е добре дошъл. Увеличете... Интересува ме тип на проекти и срокове. Очаквам лс с контакти. Нов съм тук и немога да пиша лс.
От: Купувам Wordpress / HTML темплейт Amigo0o каза: Също така ако има и човек които може да работи по зададен проект ще е добре дошъл. Увеличете... Интересува ме тип на проекти и срокове. Очаквам лс с контакти. Нов съм тук и немога да пиша лс.