Купуване/Продаване на FB страници - общи положения

capola

Member
Здравейте!

Бихме ли могли да обобщим в тази тема какви са плюсовете, минусите и като цяло общите положения при закупуване на FB страници - с една дума, да направим един нагледен SWOT анализ на ситуацията? Ето някой общи положения, които ме интересуват:

1. Плюсове >
2. Минуси >
3. Възможности >
4. Заплахи >


Вярвам, че за мнозина е така - винаги излизат някои съмнения и въпроси. Като например:
- Реални ли са феновете? (Начини за проверка?)
- Как са били привлечени и отговарят ли те на нашата нова таргет група? (Възможно ли е да бъде променена цялата страница, включително заглавие и т.н. и какви ще бъдат последствията от това?)
- Какъв трябва да бъде подходът към тази непозната до момента аудитория? Какви са плюсовете и минусите от този нестандартен подход?
- Има ли заплаха страницата да бъде изтрита в следствие на бързо разрастналата се аудитория при набирането на феновете?
- Какви са основните заплахи, за които трябва да бъдем готови и можем ли да ги предотвратим?

Темата е много интересна, и ако иска някой, може да напише цяла дипломна работа. Идеята е да се съберат повече мнения, а не да влизаме в спорове. Моля, ограничете се до Вашите отговори и не изпадайте в излишни спорове!
 
От: Купуване/Продаване на FB страници - общи положения

Не разбрах какво точно те интересува, но ще ти отговоря на това, което питаш.
Феновете лесно могат да се разберат дали са реални, като се види броят на техните приятели от анализите (обикновено фейк профилите нямат приятели).
Дали отговарят на таргет групата всеки си преценява за него си. Заглавието може да се променя до 200харесвания. Как са привлечени - ако не са привлечени по натурален начин - обикновено дезертират след като се усетят, че не са на точното място.
Опасност да бъде изтрита страницата при набиране на фенове не е особено голяма.
Основни заплахи няма и няма какво да предотвращаваме.
Темата е ясна за тези, които се занимават с това, на останалите едва ли им е интересна.
 
От: Купуване/Продаване на FB страници - общи положения

Благодаря много за отговора! Това, че не може да се променя заглавието след 200 харесвания, определено е ново за мен! А предлага ли се тази услуга за страница с предварително уговорено заглавие?
 
От: Купуване/Продаване на FB страници - общи положения

Човека пита дали може да си поръча страница с определено име да му се напълни с фенове.Отговор естествено и има няколко души във форума, които предлагат тази услуга.

Поздрави,
Галин
 

Горе