Курсът „Летящ старт в Интернет маркетинга“ - 50% OТСТЪПКА

Martin3s

Member
Здравейте,
видях, че няма такава тема и реших да ви информирам.
Представям ви курсът „Летящ старт в Интернет маркетинга“, подготвен от Борил Богоев.

Плюсовете на курса „Летящ старт в Интернет маркетинга“ са:

1 Онлайн обучение.

Можете да участвате в курса по всяко време и от всяка точка на света с връзка към Интернет. Учебните материали са винаги достъпни. Така спестявате време и средства.

2 Наситено и качествено съдържание.

На разположение са вече 15 модула и всяка седмица ще бъдат представяни по два от тях, като след представянето на всеки модул има еднодневна сесия с въпроси и отговори. Получавате максимално сбита и конкретна информация, работеща в практиката.

3 Мултимедиен формат.

Съответната информация е представена по подходящ начин – с текст, изображения, видео уроци, материали за изтегляне. По този начин възприемате знанията и уменията лесно, естествено, бързо и ефективно.

4 Практическа насоченост.

Фокусът на всички занимания, теми и материали е какво и как да се направи по най-ефективния начин за максимални и бързи резултати. По време на курса вие ще правите нещата в реалния свят, в момента, в който ги научите. Не е необходимо да чакате да го завършите или информацията да ви „узрее“. Стартът е наистина летящ и е с реални резултати, които виждате в същия ден.

Единственото условие за 50 % отстъпка е да използвате промо-кода SILISTRA и да го въведете в съответното поле при регистрация.

ЗА повече информация и регистрация – „Летящ старт в Интернет маркетинга“
 

Горе