Конкурс за: ЛОГО (БИЛБОРД) за физически магазин 200лв

Статус
Not open for further replies.

devoid

Active Member
Рейтинг - 100%
32   0   0
Здравейте скъпи приятели!
Предлагам Ви проект, в който може да вкарате своя чар, стил, и в същото време и не на последно място ефективност:)
Накратко: Става дума за магазин за цигари, кафе, алкохол, безалкохолни, захарни изделия и т.н. (пакетирани стоки) (тип табако).
Прикачвам снимка за да разберете горе долу за какво става въпрос. Ще построим над магазина реклама тип билборд с размери говоря грубо 390 широчина, 105 височина, и около 160 ще са дълги чупките встрани. Рекламата ще е голяма и с тези чупки ще се вижда фронтално, както и отстраниците където са чупките, затова трябва да стане хем красиво, хем ефектно от всяка от страните. Желателно е фона да бъде черен за да се съчетае с другите реклами на магазина.
Ако имате някакви допълнителни въпроси не се колебайте да пишете.

Запознат съм с правилата.

НАГРАДА : 200лв.

Край на конкурса : 8 юли (сряда) 22:00ч.
 

Прикачени файлове

Последно редактирано:

devoid

Active Member
Рейтинг - 100%
32   0   0
Повече насоки е хубаво дадете и трябва да споменете, че сте запознат с правилата.
Здравей, запознат съм с правилата, написах го и в публикацията. Повече насоки към момента нямаме. Единственото което ми се върти в главата е да бъде черен фона както останалите и може също да се вкара същата корона като на останалите реклами на магазина.

Какво ще пише на рекламното табела? Как е името на магазина? Лого имате ли?
За това какво ще пише очаквам вашите предложения. Дали ще пише нещо дали ще бъде някаква картина това оставам на вас. Ако знаех и аз точно какво искам щях да го дам на някой просто да го направи. Затова очакваме предложения. Името на магазина мисля да не го вкарваме на този етап, тъй като магазина е нов, и по добре да използваме мястото за нещо друго което ще привлече клиента в магазина, а пък по натам ще слагаме име. За логото, то е тези корони които ги виждате на снимката встрани на другите реклами. Мога също по-късно да прикача конкретният файл.

Оставам на разположение при възникнали други въпроси,и очакваме вашите предложение!

Поздрави и хубав ден!
 

devoid

Active Member
Рейтинг - 100%
32   0   0
Прикачвам снимки на рекламата която е по прозорците и на 2те страниците на рекламата която правим в момента за да придобиете представа. Файла д короните чакам да ми го изпратят и веднага щом го получа ще го прикача тук. Ако има някакви други въпроси оставам на разположение.
 

Прикачени файлове

devoid

Active Member
Рейтинг - 100%
32   0   0
Ъп..... Файла на короната ще мога да го взема в понеделник за съжаление. Вместо нея може да сложите някаква друга на мястото , а пък в понеделник ще я прикача и ще се смени ако не е проблем.

Поздрави и ууспех , очакваме вашите предложения!!
 

Federer

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Колеги, не би ли било добре да използвате същия или наподобяващ шрифт на думите вече изписани по вратите, за да е сходно.
 

Websolut

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
49   0   0
Короната щеше да даваш?
Ама корона лесно се не дава;)
Както и да е, аз карам с друга от фрее шопа.

За шрифта аз го бях намерил кой е, може би този беше единия https://www.fonts-online.ru/font/a_Bremen може да го ползвате, ако не е той поне е близък, то и нещо близко по дизайн е хубаво както е направил колегата по-горе, но е хубаво да се види и нещо различно според мен...

Не забравяйте обаче, че освен визуализация това трябва да е годно за печат тоест да е с добра резолюция и прилични размери ако има картинки или всичко да е векторно.
 
Последно редактирано:

devoid

Active Member
Рейтинг - 100%
32   0   0
Да кажем честно, никое от предложенията към момента не ни привлича. Очакваме нови предложения , които да ни вдъхновят и сгреят душата. Не търсим просто някакъв надпис с черен фон. Търсим нещо което да привлича хората и да ги кара дори да се усмихнат и да въздишат от радост като го видят....... Незнам дали е толкова трудно, но тези надписи които сте ни предложили към момента не ни се струват добре за подобен проект. Търсим въображение, стил и хора които са се занимавали с подобен тип реклама, а не хора които могат да напишат 2 надписа с фон..........

Очакваме нови предложения! Успех!
 

esvelkov

Active Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Това на мен лично ми звучи като "Не знаем какво искаме, ама да е яко..". Дайте някакви примери на стила, който харесвате. Нещо, което Ви е впечатлило, за да могат колегите по-лесно да стигнат до това, което търсите
 

Websolut

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
49   0   0
"Да въздишат от Радост" на мен ми звучи странно за магазин за алкохол и цигари:), но ето нещо което да ги накара хем да се засмеят хем провокативно, хем и предизвикателно:)

AlkCigariTabela2.png
 
Статус
Not open for further replies.

Горе