Лайковете на страницата срещу лайковете на постовете и коментарите

ka111

Member
Здравейте,
На кое държите повече във Вашите фен страници във Фейсбук: Лайковете на страницата или лайковете на постовете и коментарите?
Според мен един админ на фен страница трябва да се стреми да ангажира феновете на страницата да харесват това което се споделя в дадената страница и най-вече да има повече коментари!
Виждал съм фен страници, които имат над 50.000 харесвания, но харесванията на постовете и особено коментарите са изключително малко...
Какъв е смисъла една страница да има много харесвания, а харесванията и коментарите на постовете да имат малък процент в съотношение с хората които са харесали страницата?
Според мен качеството на една фен страница не трябва да се определя от броя на харесванията на страницата, а на интереса на феновете към конкретните постове!
 
От: Лайковете на страницата срещу лайковете на постовете и коментарите

Еми да аз мога да ти предоставя няколко страници по 5,6 милиона който на пост правят по 50 , 100 харесвания... но активността на самата страница и самото

съдържание което споделяш в нея най-вече дали заинтригува хората който са харесали или пак съм чувал, че са фалшиви ( неактивни) харесвания ддз...
 
От: Лайковете на страницата срещу лайковете на постовете и коментарите

От скоро развивам своя facebook страничка като целта ми не е да правя печалба от нея, а да обединявам хората около една идея, да им споделям ценна информация, да ги заинтригувам и ако са положително настроени да станат те самите част от тази идея.
"Тефтерчето на един пътешественик"

От тук двете неща са взаимносвързани, колкото повече фенове, толкова по-голяма възможност за лайкове и коментари. И когато видя, че хората са съпричастни чрез тези си действия, това означава и стъпка напред. :)
 

Горе