Продава се: Линкове във форуми, големи сайтове и не само

cross

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
41   0   0
Здравейте!
Бих искал да Ви предложа услуги, които надали някой от тук предлага (без да съм проверявал целия пазар, разбира се, но лично аз не съм се натъквал).

Това са качествени линкове на много апетитни места, които всеки желае, но малко хора знаят как да си ги набавят/скъпо е. И така, няма да губя повече от ценното Ви време, ето моите предложения:

- Статия в LinkedIn.
Ще получите професионално написана статия в небезизвестния бизнес портал LinkedIn. Не е от изискване сайтът да е английски, но е напълно задължително ключовата дума да е на езика на статията, т.е. английски. Приемат се почти всякакви сайтове, разбира се без порно, хазарт и стандартните неща, които се приемат на малко места..

Цена и примери: Пишете ми на лично за това. Ще дам примери за платени статии не на всички, не искам да ми заминат акаунтите...Статията е от нас, а това ще Ви коства към средния диапазон на XX. Перфектно, нали?

- Статия в директорията на Digital Point
Знаете, че това е доста престижен форум, свързан с web сферата. Също така знаете, че в директорията им за статии всеки може да публикува, но срещу такса от $125/година. Надали ще Ви се иска да давате толкова пари просто за един линк, който може да мине от друг акаунт...ето защо аз Ви предлагам оферта от 10$ за линк там от моя премиум профил. Има възможност да добавя и линк в подписа си, пишете на лично.

- Линкове в премиум блогове, английски език, висок трафик и добри показатели на цена от XXX, долният диапазон.



Ще се допълва. Благодаря за вниманието!
 
Може ли оферта за нов исторически сайт на EN. Възможности за линкове, цени, тн. Няма определени кл. думи, просто някой и друг линк, котвите може и от тип read more, here, there и тн. На лс.
 
Може ли оферта за нов исторически сайт на EN. Възможности за линкове, цени, тн. Няма определени кл. думи, просто някой и друг линк, котвите може и от тип read more, here, there и тн. На лс.
Привет, ще ти пиша лично до края на деня :)
 
Голямо заглавие, мижава оферта. LinkedIn и Digital Point са големите "форуми, сайтове и не само"?
Привет, колега, напълно си прав - сайтовете, които са "по-така" не съм ги постнал тук умишлено...може да пишеш лично ако ги искаш тях.
 
Здравей, интерсувам се от офертата ти. Ако може сайтовете да ми ги пратиш на ЛС.
Предварително благодаря!
 

Горе