Линкове в новинарски сайт

Статус
Not open for further replies.

Странникът

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Предлагам линкове в новинарски сайт. Сайтът е с PR-2. Линковете ще бъдат разположени в десния сайтбар и ще бъдат видими от всички страници в сайта! Линковете са в ограничено количество. Те ще бъдат с 2 вида връзки: dofollow и nofollow.
А ето и конкретните условия на офертата:

10 линка с dofollow връзка и 10 линка с nofollow връзка, месечна цена на 1 линк от 25 лв. Линковете ще бъдат анонсирани в специално каре. Отстъпки и бонуси:

за 6 месеца – 15% намаление на цената
за 9 месеца – 20% намаление на цената
за 1 г. – 25% намаление на цената

При закупуване на някой от трите пакета получавате една безплатна PR статия.

Минимален срок за поръчване – 3 месеца.

Сами виждате, че офертата е много добра, на ден излиза по-малко от левче и при закупуване на годишен пакет получавате над 4 месеца бонус.

Също така мога да визуализирам RSS емисии от ваши сайтове. Това са едни от най-качествените натурални връзки, които може да получите на ниска цена. Цената на една RSS емисия е 25 лв. на месец, минимален срок за поръчване - 3 месеца.

Допълнение – цените са промоционални и в бъдеще ще има увеличение!


Внимание
Специална оферта:


Има възможност да закупите всички линкове. В този случай цената ще бъде 300 лв. на месец. Минимален срок за закупуване – 3 месеца. Ако се възползвате от тази оферта, то ще имате възможност само вашият сайт да бъде анонсиран. Може да изберете дали да бъде анонсиран само 1 или няколко ваши сайта. Максималното количество сайтове които може да анонсирате е 10. Изходящите връзки ще бъдат dofollow. Хората които имат сайтове знаят какво огромно предимство носи само техния сайт да бъде анонсиран и да получи изходящи връзки, видими от всички страници на сайта.

При тази оферта се ангажирам да не слагам абсолютно никакви други изходящи връзки, даже и към мои сайтове. Запазвам си правото единствено на банерна реклама.

Тази оферта е с ограничен срок и поради своето естество е валидна до закупуване на някой от пакетите. За това не се бавете а я поръчайте!

Бонуси: При възползване на тази оферта получавате 5 безплатни PR статии и банерна реклама в сайта в срок от 1 месец.

Заплащане: Пейпал, Банков път, Еконт.
 
Последно редактирано:
От: Линкове в новинарски сайт

Все още има време да проявите разум и предприемчивост и да се възползвате от специалната оферта - да вземете всички изходящи линкове в сайта на цена от 300 лв. на месец.
 
От: Линкове в новинарски сайт

След изминалите ъпдейти стана ясно, че качествените връзки са скъпи. Те се срещат рядко и в никакъв случай не се изпускат. Може да се възползвате от едни от най-качествените връзки за вашите сайтове, за да задминете конкуренцията или да запазите позиции.

Които се възползват първи само ще спечелят, защото броят изходящи връзки е ограничен, качеството е отлично, а цените - минимални.

Също така мога да визуализирам RSS емисии от ваши сайтове. Това са едни от най-качествените натурални връзки, които може да получите на ниска цена. Цената на една RSS емисия е 25 лв. на месец, минимален срок за поръчване - 3 месеца.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе