Лиценз за X-cart Pro ( mall solution)

vicove.com

New Member
Рейтинг - 100%
6   0   0
Продава се лиценз за:
http://www.x-cart.com/mall_solution.html
накратко това е мулти магазин(mall) - всеки търговец управлява неговите неща, има си собствени цени за доставка. Има си хубаво демо там и пълно описание на екстрите..защо е най-добрия продукт в този раздел.

Може да се нагласи да работи с различни куриерски фирми, всеки търговец да има собствени цени за доставките, или да локализираш до къде може да продаваш ( пример: търговец от София да пусне покупки само от София, а до далечни райони - Панчарево, Горубляне да има отделна цена.)
За целта съм събрал всички пощенски кодове на България ( над 6000 ) - т.е. буквално може да избира търговеца и по квартали.
Готово е да работи с paypal, 2checkout, googlecheckout и много други:
http://www.x-cart.com/pro_features.html
Цена: 491$
- продавам за 400лв. - влиза се в админския панел - сменя се мейла на собственика, паролата, после се задава нов домейна, на който ще върви и готово. Лицензът е доживотен.

Няколко години бях пуснал онлайн, но не стана популярен(реклама в vicove.com не помогна:), вероятно защото беше пуснат като безплатна платформа. Целта беше да стигне поне 1000 уникални и тогава да пусна adsense.
Мислех, че без проблем ще продам на хостинг фирма, или куриерска фирма, за да подпомогнат лесно бизнеса на клиентите си, но греша май.
Офертата е актуална до 10.05.2012

За въпроси:vicove в gmail
 

Горе