Конкурс за: Лого - "Планетата на влюбения анонимник"

beautyFear

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Име: "Планетата на влюбения анонимник"

Насоченост: любовна поезия, любовни текстове, любовни истории

Указания и задължителни елементи: вдъхновението е от „Малкият принц“ от Антоан дьо Сент-Екзюпери. Задължителните елементи са: планета и човече. Цветовата гама и повърхността на планетата трябва да са различна от тази на земята. За тяло на човечето трябва да се използва сърце.

Ограничения в разположението на елементите няма.

Допълнения: няколко снимки от "Малкият принц" - снимка, снимка 1, снимка 2, снимка 3, снимка 4, снимка 5

Край на конкурса: 11.12.2020
Обявяване на победител: до 48 часа след изтичане на крайния срок.
Награда: 200 лв.

ЗАПОЗНАТ СЪМ С ПРАВИЛАТА И УСЛОВИЯТА
 
Последно редактирано:
Не мога да се справя със зъдължителните елементи. Човека с тяло сърце се получава доста зле за сега. Все пак имам идея, която ще споделя.
planeta-1.png
 
Последно редактирано:
lEn2rxz.png
 
Благодаря на всички участници до този момент. Включвам се с идеята да допълня "картинката" с разяснения. Предполагам, че ще бъдат от полза. Безспорно този конкурс ще е епичен, защото знам на какво са способни повечето от вас.

@stoineff - изключителен виртуоз си. Не знам какво ти се е въртяло в главата при първия опит, който си направил, но доста умело се е получило. Усеща се тази любовна магия и уединение. Успял си да вдъхнеш присъщите нотки на самота и спокойствие чрез разположението на елементите, въпреки че си не си спазил задължителните.

@Mimmeto - харесва ми съчетанието и изпълнеността на предложението. През личната си призма си създала елементите. Идеята планетата да е фон е много готина и ми допада. Допълнението, изразено чрез облаците е просто жестоко.

@dreambench - уникалният почерк си личи и при твоето изпълнение. Много приятно и неангажиращо си се заиграл със заглавието и цветето. Мисля, че идеята ти може да разгърне още повече чрез различно позициониране / мащабиране на планетата.

Задължителни форми и размери на човечето няма. Основополагащата част и акцентът са върху сърцето. Крайниците и извивките са без никакво значение за мен. Нямам против да имплементирате други елементи по ваша преценка.

Надявам се допълнителните насоки да са ви помогнали. Ще се огранича в коментарите и следващият ще бъде, когато обявя победителя. Разбира се, при въпроси, оставам на разположение. Успех.
 

Горе