Конкурс за: Лого - "Планетата на влюбения анонимник"

beautyFear

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
12   0   0
Име: "Планетата на влюбения анонимник"

Насоченост: любовна поезия, любовни текстове, любовни истории

Указания и задължителни елементи: вдъхновението е от „Малкият принц“ от Антоан дьо Сент-Екзюпери. Задължителните елементи са: планета и човече. Цветовата гама и повърхността на планетата трябва да са различна от тази на земята. За тяло на човечето трябва да се използва сърце.

Ограничения в разположението на елементите няма.

Допълнения: няколко снимки от "Малкият принц" - снимка, снимка 1, снимка 2, снимка 3, снимка 4, снимка 5

Край на конкурса: 11.12.2020
Обявяване на победител: до 48 часа след изтичане на крайния срок.
Награда: 200 лв.

ЗАПОЗНАТ СЪМ С ПРАВИЛАТА И УСЛОВИЯТА
 
Последно редактирано:
Не мога да се справя със зъдължителните елементи. Човека с тяло сърце се получава доста зле за сега. Все пак имам идея, която ще споделя.
planeta-1.png
 
Последно редактирано:
lEn2rxz.png
 
Благодаря на всички участници до този момент. Включвам се с идеята да допълня "картинката" с разяснения. Предполагам, че ще бъдат от полза. Безспорно този конкурс ще е епичен, защото знам на какво са способни повечето от вас.

@stoineff - изключителен виртуоз си. Не знам какво ти се е въртяло в главата при първия опит, който си направил, но доста умело се е получило. Усеща се тази любовна магия и уединение. Успял си да вдъхнеш присъщите нотки на самота и спокойствие чрез разположението на елементите, въпреки че си не си спазил задължителните.

@Mimmeto - харесва ми съчетанието и изпълнеността на предложението. През личната си призма си създала елементите. Идеята планетата да е фон е много готина и ми допада. Допълнението, изразено чрез облаците е просто жестоко.

@dreambench - уникалният почерк си личи и при твоето изпълнение. Много приятно и неангажиращо си се заиграл със заглавието и цветето. Мисля, че идеята ти може да разгърне още повече чрез различно позициониране / мащабиране на планетата.

Задължителни форми и размери на човечето няма. Основополагащата част и акцентът са върху сърцето. Крайниците и извивките са без никакво значение за мен. Нямам против да имплементирате други елементи по ваша преценка.

Надявам се допълнителните насоки да са ви помогнали. Ще се огранича в коментарите и следващият ще бъде, когато обявя победителя. Разбира се, при въпроси, оставам на разположение. Успех.
 
Съжалявам за офтопика, просто не се сдържах. Поздравления на дизайнерите, наистина се очертава епичен конкурс, което само ни радва.
 

Горе