Конкурс за: Лого за онлайн магазин за дрехи

traiki

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
36   0   0
Привет, обявяваме конкурс за изработка на лого за онлайн магазин за дамски дрехи ZLATNA.EU .

Очакванията и изискванията за логото са да бъде нещо стилно, съвременно и със запомнящ се елемент, който да отличава магазина като марка/бранд, не просто шрифт. Цветовете трябва да са подходящи спрямо гамата на сайта. Няма ограничения в броя на предложенията, които може да публикувате. Би било добре, ако предложенията бъдат визуализирани върху сайта/визитки/етикет за дрехи или друг вариант, ако сметнете за подходящ.


Награда: 150 лв
Срок за изпращане на предложения: до 03.08.2020
Обявяване на победителя: До 72 часа след приключване на конкурса.

PS: На победителят от конкурса ще бъдат възложени допълнителни задачи - изработка на графични изображения свързани с дейността на магазина - банери/корици/флаери и т.н. срещу ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ, което ще бъде уточнено между двете страни.
 

dreambench

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
 
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте! Изпращам и моето предложение. Шрифтът е само примерен. Ако концепцията Ви допада, то шрифтът може да бъде променен по ваш избор. Поздрави!

 
Последно редактирано:
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте! Изпращам второ предложение за лого, което вече е базирано на буквата "Z".


 

traiki

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
36   0   0
Привет,

Включвам се за малко фийдбек. Има няколко добри попадения. Като обратна връзка бихме ви дали, че търсим нещо, което да отличава бранда, по-скоро лого в стил МОНОГРАМ с буквата Z и да подсказва, че става дума за моден бранд.
Предложението на dreambench също е много добро, нищо, че не е МОНОГРАМ.

 
Рейтинг - 0%
0   0   0
Предлагам варианти на моето второ предложение. Вариант 2.1 е същия, но с малко по-тънки линии, т.като така според мен логото изглежда по-елегантно. Следващите 3 предложения са просто вариации.
Между другото - във връзка с Вашата обратна връзка и желанието Ви монограмът да подсказва, че става връзка за моден бранд - прегледах логата на всички известни модни брандове - никое от тях не подсказва директно, че става въпрос точно за бранд, в областта на модата - няма манекенки, чанти, шапки, игли и т.н. ;) Поздрави!


 

Горе