Конкурс за: Лого на Технически Експертизи ЕООД

wsar - Посоката в която мислиш ми харесва, а и аз си падам по геометрични фигури, нали съм инженер.

10х за отговора. В този ред правя още едно предложение (редактирано).

Идеята за символа: Волан, Път, Т-образно кръстовище, Част от зъбно колело (счупено/изхвръкнало). С други думи, графичния елемент е комбинация от буквите "Т" и "Е". Буквата "Т" е вградена в "Е" и наподобява път със скосяването нагоре и същевременно кормилната рейка, а горната греда на "Т" захвата за волана. Самия волан се изобразява от Е-то.

865999.jpg


1. Представяне в/у визитка

866000.jpg


2. Исках да представя логото как би изглеждало и на уеб сайта ви, но не открих ваша страница в Интернет (или поне в началните резултати на Г.), затова си позволих да драсна набързо една къстъм малка страничка, колкото за самото представяне, без претенция да е коректна като съдържание, просто да се види пример как би изглеждало в сайт.

Демото можеш да видиш на този линк: КЛИК
 
Последно редактирано:
Семпло, лесно за разчитане и асимилиране, носещо цялата нужна информация.
Колата със спирачните следи дословно илюстрира дейността ви.
Втория вариант изобразява катастрофирал автомобил и крива от статистическа диаграма ( на база експертизи и прочие ).
37616897502_7f57ff0c66_b.jpg


37620740792_0d541449fb_b.jpg


36943371734_0c97ca8924_b.jpg
 
Последно редактирано:
Моето първо предложение. Опитал съм се, чрез анимацийката да обясня каква е идеята, а именно заигравка с първите букви от името на фирмата, които като пъзел се сглобяват в едно цяло. Идеята символизира и целта на фирмата, нареждане на пъзел и постигане на краен, завършен ефект. Надявам се съм успял да обясня идеята си :D
rAJzG8c.jpg

wGlzxYN.jpg

Ec2IM6t.gif
 
Последно редактирано:
Поздрави на всички, които се включиха с предложения.
Предложенията на wsar бяха доста добри, но предложението на EGraphix най- много се доближава до дейността ми и няма как да не го класирам на първо място.
Моля EGraphix да ми изпрати векторните файлове, както и банкова сметка, или ако иска мога да му предам парите лично, тъй като и двамата сме от Пловдив.


FVvCH9v.png
 
Честито на EGraphix и пожелания за много бъдещи успехи в бранша. Поздравления и за организатора Stefan M, хубав конкурс се получи.
 

Горе