Конкурс за: Лого на Фактурник.bg - Сайт за онлайн фактури

Todor Goleminov

Active Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
1. Начало на конкурса: 18.11.18

2. Краен срок на конкурса: 18.12.18

3. Дата за обявяване на победител: 19.12.18

4. Награда: 100лв.

5. Насоки към дизайнерите:
Домейни: Фактурник.bg / Fakturnik.bg
Платформата ще се занимава с издаване на онлайн фактури и допълнителни услуги за счетоводство. Търсим нещо модерно и запомнящо се.


ЗАПОЗНАТ СЪМ С УСЛОВИЯТА!
 
Последно редактирано:
HslZ8rP.png
 
Аз сигурно не съм участвал в конкурси 2 месеца поне, ама то покрай тези празници и тоя "черен петък" , който в БГ го разбираме по малко по-различен начин:) , да не казвам други думи които могат да засегнат някой, но все пак накратко - "това не е това което е";)
Традиция какво да се прави.
 
Не разбрах, но както и да е.
Правил си ни няколко лога. Ако решиш да се включиш, заповядай.
Поздрави!
Има работа просто покрай празниците и няма време за конкурси, това имах предвид:)
А черния петък си е празник:)
Не се доизказах моя грешка.
 
Fak Tur Nik
 
Благодаря за поканата, но ще пропусна и аз. Всеки път когато не спечеля конкурс губя по 50-100лв. заради времето, което съм отделил, и просто не си струва за мен лично, ако нямах достатъчно работа може би, но като цяло е по-ефективно човек да си работи по развитието на собствените проекти, когато има свободно време. :) В част от предишните конкурси участвах и защото можех да ползвам логотата за Print on Demand тениски/мъгове/продукти, ако взема че не спечеля, и да си избия евентуалните пропуснати ползи по този начин,но при твоята ниша няма как да го извъртя по този начин за съжаление.

Успех на участниците и на OP с намирането на лого! :)

Честно казано едно от логотата по-горе е достатъчно добро, че да ме откаже да се конкурирам дори да ми се занимаваше. :p

Поздрави!

ЕДИТ: Моят съвет е намалиш отсаващото време на конкурса - 7-10 дни са достатъчно за всеки дизайнер да отреагира, ако смята да участва, и да вземеш пари след 10 дни звучи по-примамливо от това да чакаш цял месец да разбереш дали не си си загубил времето,и съм сигурен, че някои от колегите или това ги е отказало, или са решили в последния момент да го мислят и да пускат логота последните няколко дни от срока. С две думи - мисля, че по-скоро си вредиш на темата с този дълъг срок на провеждане.
 
Последно редактирано:
Просто експериментирах, идеята ми беше самата буква да се разлиства и под нея калкулатор, разбира се може да се поработи още по нея.


Fakturnikr.jpg
………………….
Vector-Smart-Object3.png
 
Последно редактирано:
Благодаря за поканата! Естествено, че ще се включа и дори бях разработил в основата концепцията на предложението ми, просто съм претрупан в момента и всичко е със срокове :)

fakturnik.png
 

Горе