Конкурс за: Лого на стоматологичен кабинет

KaCKaTa

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, имаме нужда от лого за стоматологичен кабинет.

1. Начало на конкурса: 03.02.2017г.

2. Краен срок на конкурса: 13.02.2017г.

3. Дата за обявяване на победител: до 16.02.2017г.

4. Награда: 60лв.

5. Насоки към дизайнерите: Става въпрос за лого на зъболекарски кабинет. Имаме нужда от нещо стилно. Да пише "Дентална клиника Францови". Не е задължително да има зъб в логото. Представям си го като някаква заигравка с буквата "Ф". Ако може самото лого да е отделно от текста, тоест да може да използва отделно без текста "Дентална клиника Францови", понеже ще се бродира без него върху работно облекло. Надявам се да съм го обяснил разбираемо за всички. Благодаря предварително на всички!

ЗАПОЗНАТ СЪМ СЪС ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН
 
Съжалявам, че първия пост трябва да е такъв, не го приемайте като заяждане, но все си мисля, че един стоматологичен кабинет може да отдели по-голям бюджет за "нещото", което ще ги представя пред хората..
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: Sky
Съжалявам, че първия пост трябва да е такъв, не го приемайте като заяждане, но все си мисля, че един стоматологичен кабинет може да отдели по-голям бюджет за "нещото", което ще ги представя през хората..
Освен това според мен трябва да помислите и за сайт, една модерна клиника в днешно време е немислимо без сайт който да я представя, а не като напиша "Дентална клиника Францови" да излизат сайтове за безплатни обяви от рода на безплатно нет.

Що се отнася за логото, лично за мен, ако ми остане време да участвам ще ми е за пръв път и голямо предизвикателство да направя концепция за лого с буква на кирилица и то Ф...
 
Здравейте, сайта е в процес на разработка, но все още е на доста начално ниво. Напълно съм съгласен с това, че всяка клиника трябва да има страница, която да я представлява. Относно това колко може да си позволи една дентална практика, въпроса е много дискутабилен. В България всеки си мисли, че стоматолозите за богати хора, но положението не е точно така. Мога да дискотирам темата, с който пожелае на лично съобщение и да му разкажа каква е зъболекарската реалност у нас. Само един прост пример, замислете се колко давате за една пломба и колко давате в сервиза като си оправяте колата и сравнете времето отнето за обучение на вида персонал.

Може да се каже, че тече подновяване на практиката. Тези обяви, които излизат са доста стари. Също мога да разкажа за какво става въпрос на всеки, който иска на ЛС, защо цената е такава и защо бюджета е ограничен. А и все си миля, че цената на услугата не се определя от това кой я поръчва. Изключително ценя квалифицирания труд.. Разгледах обявените награди в предните няколко обявени конкурса. Не искам да обиждам и да подценявам труда на никой от дизайнерите. Естествено и за тази обявена награда не очаквам нещо свръх естествено.
 
Разбирам Ви отлично, но ако мислите да градите сериозно име в бранша, според мен и бранда би следвало да е сериозен.. Просто изразявам мнение, на мен лично темата ми е интересна и най-вероятно и аз ще се включа.
 
Разбирам Ви отлично, но ако мислите да градите сериозно име в бранша, според мен и бранда би следвало да е сериозен.. Просто изразявам мнение, на мен лично темата ми е интересна и най-вероятно и аз ще се включа.

Разбирам, наистина сте прав за бранда, но за съжаление бюджета по тази ниша е малко ограничен. Надявам се нещата все пак да вървят нагоре, макар и по-бавно.
 
Здравейте,ето моето предложение - изчистени и гладки форми ,образуващи буквата " Ф " , футуристичен стил,лесен за запомняне и носещ усещане комфорт + ясно четящото се име на Вашата фирма.

iZJNKk4.png

Корекция, "изял" съм последната буква :)

VkgSP6e.png
 
Последно редактирано:
Едно предложение и от мен. Казахте, че не държите на зъб, но Ф-то ми напомня за зъб и реших да го подчертая :)

8f12657dc1eeb759.jpg

6fa490b44bcc22ec.jpg

1728d6c69c455be6.jpg


Всъщност прилича малко и на ябълка, но нали който яде редовно ябълки, има здрави зъби, така че асоциацията пак е подходяща :)
 
Здравейте, победител в конкурса е @red Изключително съм благодарен на всички взели участие.
 

Горе