Конкурс за: Лого - Varna on Air

HEB

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте предприемачи,

Занимавам се с поддържането и разрастването на профил в социалната мрежа Instagram, споделяйки качествени фотографии от град Варна - от там и дойде идеята за самото име Varna On Air (не отричам приликата с Bulgaria On Air). На този етап профилът получава адекватно внимание, придобил е популярност у доста съграждани. В резултат на това стартирах хаштаг игра, в която споделям не дотолкова популярни местенца, с въпроса #howelldoyouknowVarna. Идеята се прие отлично, ангажираността под тези постове надминава всички други, буквално колеги от офиса са ми показвали кадри с надеждата да им помогна да се сетят кое е мястото (никой не знае, че аз стоя зад този профил).

"ИЗТРИТО СЪДЪРЖАНИЕ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА КОНКУРСА"

Начало на конкурса: 11.02.2018г.
Край на конкурса: 20:00 часа на 28.02.2018г.
Дата за обявяване на победител: до 20:00 часа на 03.03.2018г.
Награда: 50 лв.
*осъзнавам, че сумата не е впечатляваща, дори смешна за някои от Вас, но на този етап разполагам точно с толкова за първоначална инвестиция

ЗАПОЗНАТ СЪМ СЪС ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН.
 
Последно редактирано:
jTgMa0k.png
 
  • Like
Реакции: HEB
Оценявам предложенията на всички и изказвам благодарности за отделеното време.

"ИЗТРИТО СЪДЪРЖАНИЕ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА КОНКУРСА."

Друго нещо, което съм забелязал в поведението на аудиторията, е че оценяват положително кадри, съдържащи красиво небе (изгрев, залез, буря), и дори аз самият, подсъзнателно, съм споделял предимно такива кадри (около 80% от съдържанието в галерията е от този тип).
Още веднъж, благодаря за предложенията и оставам на Ваше разположение :)
 
Последно редактирано:
"ИЗТРИТО СЪДЪРЖАНИЕ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА КОНКУРСА."

Темата не е само и единствено качествени фотоси от град Варна, приемам я по-скоро като трибуна на гласност, показност. На този етап това прави профилът в Инстаграм, споделя качествени кадри на автори, заслужащави повече внимание от това, което са получили. За пример мога да дам, че кадри, споделени от мен, са получили по 1200 харесвания, докато в оригинал не са надминали и 100 харесвания.
 
Последно редактирано:
Супер профил. Абонирах се. @red много яко се е заиграл с „on air“ в логото. Няма да сбъркаш, ако му хвърлиш още един поглед.
 
Благодаря и на останалите, които се включиха със свои предложения. Идеята на Bove също ми допада, има замисъл в нея. Относно логото на @red - не оспорвам креативността и таланта му, още в началото забелязах къде е поместено "On Air", но както писах и по-горе, може би търся присъствието на няколко основни елемента, олицетворяващи дейността и идеята на Varna On Air.
Оставам на Ваше разположение и Ви пожелавам спокойна вечер :)
 
Ето по един вариант и за двете социални медии с по една икона
UlHztXZ.jpg

zeituno.jpg
Допада ми играта с цветовете на двете социални мрежи, но не мога да използвам буквата V по този начин. Причината за това е, че има подобен профил на Varna On Air, озаглавен V for Varna, който започна дейността си по мой образец, за щастие обаче отклони насоката и се преориентира към организация на събития.
 
Допада ми играта с цветовете на двете социални мрежи, но не мога да използвам буквата V по този начин. Причината за това е, че има подобен профил на Varna On Air, озаглавен V for Varna, който започна дейността си по мой образец, за щастие обаче отклони насоката и се преориентира към организация на събития.

Разбирам, ще поработя по други варианти.
 
  • Like
Реакции: HEB
Ако трябва да бъда напълно откровен, първото Ваше предложение ми допадна повече, наистина ми хареса продължението на буквата V там. Не съм компетентен на тема графичен дизайн, но може би присъствието на точно този "рисуван" елемент (поправете ме ако греша) окачествява и вдъхва живот на самото лого?
 
Да рисуван е, то и второто е рисувано, но геометрично, но нищо с тези коментари поне става ясно в каква посока да са другите предложения на колегите:)
Може би трябва да поясня идеята -идеята на горните две е в единия случай да прилича на пръсти които да щракат апарата(май не можах да я визуализирам много добре), едновременно с това да му очертават формата на апарат и да наподобява и буквата "n", второто подобно.
Направих още нещо в същата посока преди да съм прочел коментара, което включва горната идея и загатнат пейзаж в буквите - слънце, вода, такива неща:)

Front-copy3.jpg
 
Ето и нещо семпло което ми хрумна и това ще е последно от мен, че се унесох:).
Идеята е просто знак за фокусиране около надписа и по средата един + към "фокуса", като в самите букви може да има някакво изображение, примерно портретна фотография някоя по-драматична, тя едва ли ще се вижда в по-малките формати, но вкарва драматизъм, чувство.

Portraits-Brooklyn-12.jpg
 
  • Like
Реакции: HEB
Друга идея, предложена от един от фотографите в екипа, е вмъкване/използване на емблематично и лесно разпознаваемо за града място/сграда. Това би могло да бъде емблематичната катедрала или например Аспарухов мост, морският фар. Приемете го като скоба и не се ангажирайте изцяло с него, не искам да объркам когото и да е. Споделям го за онези от Вас, които имат желание да се включат с предложение, но не знаят точно в каква насока да подхванат.
Наистина съм доволен от моментното развитие на конкурса и оценявам предложенията на всички Ви :)
 

Горе