Лъжата Фукушима! Наото Матсумура

"Братовчед ми, който работеше за "Тепко" в атомната централа на Фукушима, ме излъга без да му мигне окото. Каза ми, че след два дни всичко щяло да е напълно нормално. Каква лъжа само!", възмущава се Наото Матсумура.

I0000cAkOYWb13rU.jpg


"Толкова животни измряха тук по най-мъчителен начин от глад", разказва Матсумура и показва обори, в които се търкалят стотици хиляди скелети, привързани с вериги... "Беше истински ад, докато умираха. Животните продължаваха да вегетират сред скелети, докато паднат мъртви."

За служителите на концерна Наото Матсумура казва: "Те са изцяло индоктринирани, за да вярват сляпо. Те бяха наистина убедени, че атомните електроцентрали са абсолютно сигурни. А когато избухна първият реактор, си мислеха, че става дума за ракетно нападение от Северна Корея."
Лъжата Фукушима

За по-смелите четци - https://www.google.bg/search?q=naot...FYHDO--IgaAO&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1422&bih=861
 
Последно редактирано:
От: Лъжата Фукушима! Наото Матсумура

Я да зачекна ядрената енергетика. Тук е мястото. Ако има шофьори някой ще ми каже ли колко киловата дневно произвеждат движещите се автомобили. И сравнете произведената енергия от тези крушки + замърсяването което правят с това което е произвела Фокушима като енергия и замърсяване. После ще се опитам да сметна за фотоволтаиците и необходимата енергия за произвеждането на един ... + времето за което самия той я произвежда...
И тъй като съм твърдо убеден, че атомната енергия е най - зелената ще се радвам именно в тая тема някой да ми докаже, че не съм прав... Благодарности на Вискяр за драматичните снимки :) :beer:
 
От: Лъжата Фукушима! Наото Матсумура

И тъй като съм твърдо убеден, че атомната енергия е най - зелената ще се радвам именно в тая тема някой да ми докаже, че не съм прав...

Да, точно така, атомната енергия не е най-зелената, а напротив, най-отровната. Но в случая на теб няма какво да ти се доказва, защото сам го каза: ти си убеден в това, и би отхвърлил всеки довод.
 
От: Лъжата Фукушима! Наото Матсумура

И тъй като съм твърдо убеден, че атомната енергия е най - зелената ще се радвам именно в тая тема някой да ми докаже, че не съм прав...

Ядрената енергетика е като самолетните превози - изключителни мерки за сигурност и най-висока безопасност. Но евентуална авария е яко зрелищна. Разликата е, че при самолетна авария щетите са минимално и краткотрайни. За разлика от щетите при авария на АЕЦ.

Съхраняването на отпадъците от АЕЦ не мисля да е много зелено. Отпадъците от един ветрови генератор са почти 100% възобновяеми (и зелени!)- желязо, мед и подобни неща.
 
От: Лъжата Фукушима! Наото Матсумура

Атомната енергия и двигателите с вътрешно горене отдавна са остаряла технология, която има по-добри заместители от екологична, технологична, икономическа и каквато има още там гледна точка, но докато петрола е основната разменна монета в севтовната политика, ще си ползваме смърдящите консервни кутии, наречени автомобили и бомбите със закъснител, наречени атомни централи:)
 
От: Лъжата Фукушима! Наото Матсумура

Чували ли сте за Черния лебед - линк .
 

Горе