Предлагам: МАСОВ ТРАФИК В НАД 2 500 000 ХАРЕСВАНИЯ

Рейтинг - 0%
0   3   0
Здравейте, предлагам реклама в общо пет страници с над 2 500 000 актуални български харесвания. Една от страниците е с 102 000 последователи и е на един месец. Нейният седмичен рийч е 2,7милиона.

Цена:

Три поста на ден във всяка страница, общо 250лв. На месец!

Важно! Няма да публикуваме статии и постове свързани със сексуални теми, хазарт и измами.

За връзка пишете на вайбър - 0885768050 или на скайп miro_6996
 
Мишка,помияр,измамник,филмар!
На футболен типстър се правеше,осра се,излъга един вагон народ и сега търси нови риби.Ей капут!
 
Админи няма ли??? Как да се работи нормално тук...
какви админи търсиш ве,тебе колко хора искат да те изнасилят,защото си утрепка и измамник доказан.Не ме карай да влизам в подробности и да ти изкарам всички кирливи ризи.И в други постове тук пише че си лъжец.Аз обясних цялата схема каква ти е стъпка по стъпка и снимки даже имам за доказателство.Обяснил съм в твоята публикация за продаването на страницата Българска федерация спортни залози
 
Я дайте повече информация, стана ми интересно...

Ето цялата схема и как въпросния ЧУНОВ сам си набива колчето в гъза като с поста си тук казва “да,измамих много хора” и защо въпросните 10 хиляди са основно лелки и фейсбук лайкъри без грам представа какво лайкват и коментират (ще взема да приложа снимки,но Чунов ще подвие опашка и ще изтрие поста,а оттам язък че съм си играл да пиша :

Първо нека колегата ЧУНОВ да не се засяга , но ИЗМАМАТА е факт !

БФ Спортни залози гръмна с публикация , която за броени минути беше споделена стотици пъти ( 19.01.2017 ) и естествено страницата събра набързо доста нови харесвания . Обявена беше томбола по случай рожден ден ( никой не знае кога е точно ) и съвсем нормално много хора се закачиха да харесват , коментират и споделят , след което публикацията беше изтрита и изместена от друга , на която има снимки на 8 човека , които от написаното става ясно че са "екипа на страницата " , което не е така поради простата причина , че админа е с инициали Чунов не е никой от въпросните 8 лица .

Тук идва интересното , защото по някаква случайност в друга страница има същата томбола със същата снимка от 29.11.2016 ( Всичко се връща на този свят ) . Някои ще кажат - е къде е измамата ? Обяснявам простата , но работеща схема , която много страници практикуват :

- обявява се гръмка томбола ( игра ) , в която наградите са доста примамливи

- съвсем нормално рибките започват да кълват и се започва едно споделяне и достигане на публикацията до много хора с различни интереси

- събират се нови и нови харесвания , което реално е целта на БФ Спортни залози

- след това публикацията се изтрива , защото е достигнала желания "таргет" и тъй като няма как да се раздадат тези баснословни награди , просто се казва "не е имало такава публикация тук" ( същото е правено и от Спортен типстър , която страница също е небезизвестна на палячото Трайко Яръмов , но е въпрос на друг пост )

- друго интересно и по-скоро смешно нещо , са публикациите в kiuftence ( сайт , който може да напише всичко каквото пожелаете ) , които може дами да разгледате и да поемете вашата дневна доза смях и недоумение

Какви са резултатите :

- страницата става "най-голямата в България"

- интересен факт , който говори за нещо гнило е и това , че под почти всяка публикация хората коментиращи "купувам пакета" или "купих пакета" са едни и същи , предимно дами на средна или над средната възраст , които едва ли са много заинтересовани от "пакета за сигурни печалби от залози на футбол"

- тези хора или си правят колекция от "пакетите" , които всеки път купуват ( а той пакета е един и няма нищо различно колкото и пъти да се купи ) , или просто коментират срещу някакъв вид поощрение , за да смятат останалите , че има огромен интерес

- затворената VIP група на колегата е напълнена с 80+% от профили , които нямат нито история , нито активност ... вероятно просто се имитира интерес към прогнозите


НАЗДРАВЕ за фейк идеята и фейк БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СПОРТНИ
п.с.: не намерих никаква официална информация за такава регистрирана федерация , но признавам - името е добро и вдъхва доверия на пръв поглед !

Наздраве и за МАТЕЙ,който дрънка много,но нищо не казва.Авер,вземи си смени речника,че ставаш смешен използвайки във видеата си думи,които не знаеш какво значат като”спрямо”.Човек с беден речник и никакво дар слово живеещ в собствен филм и “анализиращ” мачове по 1.15 коефициент,слага малко хендикап и айде вика “анализатор съм”.Регистрира фирма с 2лв. активи и начален капитал-абе ти ташак ли си правиш.Признавам-ти си АНАЛизатор ако се сещаш какво искам да кажа.Продавай царевица на плажа и не се занимавай с глупости!
 
Не знам останалите с какво са измамени, но при мен просто взе пари и не пусна рекламите в страниците си. След което около 2 седмици се оправдаваше с някви глупости, при което го помолих да върне парите и изчезна.
 
Не знам останалите с какво са измамени, но при мен просто взе пари и не пусна рекламите в страниците си. След което около 2 седмици се оправдаваше с някви глупости, при което го помолих да върне парите и изчезна.
Мисля , че остана редактор при мен :) Пусни си реклами :) сложила съм обява за продажба на страницата не знам за него но аз се чувствам ужасно ,че си измамен :)
 
Аз само не разбрах с какво е измамил хората? С реклама в страницата или с грешни футболни прогнози?
 

Горе