От: МОЖЕ ЛИ ДА НИ БЪДЕ ЕВТИН ТОКЪТ?
Алане, нали знаеш простак ще казваш на сина на майка си - всеки може да влезе и види, какви теми съм пускал, да влезе и ги прочете. Но все пак давай продължавай получават ти се. Сега разбирам, че и ТВ си ми дал, леле ти като ББ вече се имаш, дал това дал онова - супер си
, остава да кажеш довел си ме във форума и тържествено си срязала лентата като съм се регистрирал :lol: Все така, давай, нека червената сила е с теб. Моля те не ме занимай повече с особата си по пол. теми, че само се излагаш.
Редрум, много пъти съм писал че е възможно стане евтин ток, ако се дерегулира пазара, либелизира се сектора, правно се реформира, допуснат се много играчи на пазара, дава се право на всеки гражданин да избира, кое да му е ЕРП-то. Отделно ако ще се дават пари, то по-добре да отидат за енергийна ефективност на икономическите мощности и стимулиране на жилищна ефективност. Удължаване на Козлодуй и закупуване на най-модерните алтернативни технологии, ако д-вата е принудена. Забрана на д-вата да участва в мащабни енергийни проекти, забрана на д-вата да налага изкупни цени и квоти - с една дума пазарно определяне на целия енергиен сектор, както на запад.
Само давам пример, плащам 9 стинки ток, но сметката ми е 19 стинки с ДДС, познай колко пари се отичат в ЕРП-та, които имат нулеви капиталови вложения.
Хайде сега ми кажи, коя партия ми плаща, не за друго щото ако има такава партия, ще гласувам за нея!