Продава се: Магазин за бански костюми и бельо

nikolov42

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте колеги,

Днес е неделя, студено мрачно, вали.
Доскуча ми и седнах и сглобих набързо ето това online магазинче
с ясната идея, ако на някой е решил че в наближаващите летни дни би могъл да развие магазин с подобна насоченост, то бих могъл да му го предложа.
Само по себе си се вижда, че това не е продукт „Уауу“ струващ майка си и баща си и по тази причина няма аз да определя цена, а съм решил да приема и и обсъдя всякакви предложения относно придобиването.
Както се казва, „ще опитам да отговоря на очакванията на клиента“.
Нямам фикс идея да го продам на всяка цена.
Създавайки го се забавлявам и надграждам умения и дори никой да не се възползва от това мое предложение, няма да има драма.
Системата е позната, популярна, надеждна, с приятна визия и достатъчна функционалност за да може този интернет магазин да извършва коректни продажби.
Позволява надграждане и къстъмизиране до определена степен, както и веднага може да бъде сменено предназначението на самия магазин и да предлага различни от листваните стоки.
Предлага много екстри, които са полезни и радват.
Към момента всичко това е разположено на споделен хостинг със субдомейн, но в много кратък срок, може да бъде прехвърлено на желан хостинг план.
Заредените стоки към момента са демонстративни и не се предлагат за продажба.
Всеки желаещ, може да направи поръчка с цел тестване на системата, като работен процес в реална среда/продукт няма да бъде изпратен/.
Мога да осигуря и подробно обяснение как се работи със системата, с цел по лесно администриране за в бъдеще.
Оставам на разположение за въпроси по темата.
[email protected]

Поздрави!
 
Последно редактирано:

Горе